Kizlar folbiol verdi doktorum

tweetymm89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
341
80
13
27
Merhaba kizlar 2 kimyasal gebelik yasadim klomen ve catlatma ignesi oldum hamile kalmadim doktorumu degistirdim,
Yeni doktorum bana folbiol 5 mg yazdi faydasini gören oldumu icinizden?

Merhaba kizlar 2 kimyasal gebelik yasadim klomen ve catlatma ignesi oldum hamile kalmadim doktorumu degistirdim,
Devlet folik asit olarak sadece folibolu ödediği için onu yazıyorlar ama alınması gereken günlük doz 400 mcg yani neredeyse folibolun 10da biri kadar.. bana da aile hekimi yazmıştı ama kadın doğum uzmanı sakın kullanma dedi.

Devlet folik asit olarak sadece folibolu ödediği için onu yazıyorlar ama alınması gereken günlük doz 400 mcg yani neredeyse folibolun 10da biri kadar.. bana da aile hekimi yazmıştı ama kadın doğum uzmanı sakın kullanma dedi.
Kiz artik kime inanacagimi bilmiyorum bakalim bu öglen tekrar gel ultrason yapcak

O çok ağır bir folik asit banada onu verdi bana aşırı ağır geldi ben değişip ücretli olan günlük 400 mgc olan vardı onu aldım

Gebelik düşünen her kadının kullanması gereken folik asit. Benimde 2 kaybım var. Doktorum banana folbiol verdi. 3. Ayım şuan femara kullanıyorum

Folbiol günlük alınması gereken dozun 11 kat fazlası. Devlet onu karşıladığı için yazmıştır muhtemelen.

Back
X