Baba icerse olur belkiNe cahil insanlar var ya bu toplumda! Tv de bile çıkıyor sürekli. Cinsiyeti baba belirler diye bas bas bağırıyorlar. Hangi dünyada yaşıyor bazı insanlar ben anlamıyorum ya.
Ay... Inan bunu düşünen mallar vardır. Ya herkes herşeyi bilmek zorunda değil eyvallah ama gerçekten tahammül edemiyorum ya bazen.Baba icerse olur belki
Gulemezdik ama hepimiz ayni olsak.Ay... Inan bunu düşünen mallar vardır. Ya herkes herşeyi bilmek zorunda değil eyvallah ama gerçekten tahammül edemiyorum ya bazen.
bir de şöyle bir konu vardı.Yahu bu iş kromozom işi.... Kadında 2 tane xx babada ise xx ve xy kromozomları bulunur... Babadan gelen xx olursa çocuk kız xy olursa erkek olur... Babadan xx gelince kim ne yerse yesin o kız erkeğe dööönnnmmeeezzzz
Yok bu kadarı bana fazla duymamış olimbir de şöyle bir konu vardı.
hamile konu sahibesi doktora gidiyor, doktor kızınız olacak diyor. bu da çok üzülüyor. sonra gelip buraya konu açarak bize soruyor 'doktor bir kızımın olacağını söyledi, acaba cinsetini değiştirebilir miyim?' bunun için ne yapmak gerekir?
İkiside değil tabikide içmeye devam edicem burda okumuştum ve can sıkıntısınıdan sorasım geldi burda her okuduğuma inansam oo hooo kesin herkes kısır buna inanırım başta herkeste bi bilmişlik herkeste bi hevesi kursakta bırakma istediği normal hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyip burda herkese saldırmalar herşeyi ben biliyorum ben diyorsam doğrudurlar falan. Sorunuzun cevabıda hayırlısını istiyorum ☺Gulemezdik ama hepimiz ayni olsak.
Konu sahibi siz kiz olsun diyemi icmegi dusundunuz yoksa kiz olur diye birakmayimi.
Alinmayin ama komik yani guldurdunuz.Oyle bir sormussunuzki ona gore hareket edicek gibi algilanuyosunuz.Hayirli saglikli dogumlar dilerim.İkiside değil tabikide içmeye devam edicem burda okumuştum ve can sıkıntısınıdan sorasım geldi burda her okuduğuma inansam oo hooo kesin herkes kısır buna inanırım başta herkeste bi bilmişlik herkeste bi hevesi kursakta bırakma istediği normal hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyip burda herkese saldırmalar herşeyi ben biliyorum ben diyorsam doğrudurlar falan. Sorunuzun cevabıda hayırlısını istiyorum ☺
He birde burda yuzlerce kadin var konunuza degisik farkli goruslerden yorum gelebilir ama o yorumlara karsilik normalde iki kelimeyi bir araya getiremezler burda konusurlar falan olmasinİkiside değil tabikide içmeye devam edicem burda okumuştum ve can sıkıntısınıdan sorasım geldi burda her okuduğuma inansam oo hooo kesin herkes kısır buna inanırım başta herkeste bi bilmişlik herkeste bi hevesi kursakta bırakma istediği normal hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyip burda herkese saldırmalar herşeyi ben biliyorum ben diyorsam doğrudurlar falan. Sorunuzun cevabıda hayırlısını istiyorum ☺
Bu soruda yorum yapanlardan bahsetmedim daha önce sorduğum bi soruda hevesimi kursağımda bıraktılar ve stres yapmıyorken yapar hale geldimHe birde burda yuzlerce kadin var konunuza degisik farkli goruslerden yorum gelebilir ama o yorumlara karsilik normalde iki kelimeyi bir araya getiremezler burda konusurlar falan olmasin
PekiBu soruda yorum yapanlardan bahsetmedim daha önce sorduğum bi soruda hevesimi kursağımda bıraktılar ve stres yapmıyorken yapar hale geldim
Demek babada xx ve xy kromozomları bulunuyor. :)Yahu bu iş kromozom işi.... Kadında 2 tane xx babada ise xx ve xy kromozomları bulunur... Babadan gelen xx olursa çocuk kız xy olursa erkek olur... Babadan xx gelince kim ne yerse yesin o kız erkeğe dööönnnmmeeezzzz
Dalga geçeceğine doğrusunu yazarsın üstünden 25 yıl geçmiş bu kadar hatirlamisim sen düzelteydin ben de teşekkür edeydimDemek babada xx ve xy kromozomları bulunuyor. :)
Açıklama da yanlış. Eğlenceli forum vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?