kızlar folic trio içenlerin kızımı olur

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Bi kaç gün önce burda bi yerde okumuştum ne kadar doğru kafama takılfı? Bide adet bittikten hemen sonra ilişki olursa kızmı oluyor

Konuyu gebelik bölümüne açmalısısınız

Ne cahil insanlar var ya bu toplumda! Tv de bile çıkıyor sürekli. Cinsiyeti baba belirler diye bas bas bağırıyorlar. Hangi dünyada yaşıyor bazı insanlar ben anlamıyorum ya.

cinsiyeti önce allah belirler, sonra babaya düşer iş
cinsiyetin kadınla bir alakası yok bayan
hele folik asitle hiç ilgisi yok

Yahu bu iş kromozom işi.... Kadında 2 tane xx babada ise xx ve xy kromozomları bulunur... Babadan gelen xx olursa çocuk kız xy olursa erkek olur... Babadan xx gelince kim ne yerse yesin o kız erkeğe dööönnnmmeeezzzz

Ay... Inan bunu düşünen mallar vardır. Ya herkes herşeyi bilmek zorunda değil eyvallah ama gerçekten tahammül edemiyorum ya bazen.
Gulemezdik ama hepimiz ayni olsak.
Konu sahibi siz kiz olsun diyemi icmegi dusundunuz yoksa kiz olur diye birakmayimi.

Yahu bu iş kromozom işi.... Kadında 2 tane xx babada ise xx ve xy kromozomları bulunur... Babadan gelen xx olursa çocuk kız xy olursa erkek olur... Babadan xx gelince kim ne yerse yesin o kız erkeğe dööönnnmmeeezzzz
bir de şöyle bir konu vardı.
hamile konu sahibesi doktora gidiyor, doktor kızınız olacak diyor. bu da çok üzülüyor. sonra gelip buraya konu açarak bize soruyor 'doktor bir kızımın olacağını söyledi, acaba cinsetini değiştirebilir miyim?' bunun için ne yapmak gerekir?

Yok bu kadarı bana fazla duymamış olim

Gulemezdik ama hepimiz ayni olsak.
Konu sahibi siz kiz olsun diyemi icmegi dusundunuz yoksa kiz olur diye birakmayimi.
İkiside değil tabikide içmeye devam edicem burda okumuştum ve can sıkıntısınıdan sorasım geldi burda her okuduğuma inansam oo hooo kesin herkes kısır buna inanırım başta herkeste bi bilmişlik herkeste bi hevesi kursakta bırakma istediği normal hayatta iki kelimeyi bir araya getiremeyip burda herkese saldırmalar herşeyi ben biliyorum ben diyorsam doğrudurlar falan. Sorunuzun cevabıda hayırlısını istiyorum ☺

Alinmayin ama komik yani guldurdunuz.Oyle bir sormussunuzki ona gore hareket edicek gibi algilanuyosunuz.Hayirli saglikli dogumlar dilerim.

He birde burda yuzlerce kadin var konunuza degisik farkli goruslerden yorum gelebilir ama o yorumlara karsilik normalde iki kelimeyi bir araya getiremezler burda konusurlar falan olmasin

He birde burda yuzlerce kadin var konunuza degisik farkli goruslerden yorum gelebilir ama o yorumlara karsilik normalde iki kelimeyi bir araya getiremezler burda konusurlar falan olmasin
Bu soruda yorum yapanlardan bahsetmedim daha önce sorduğum bi soruda hevesimi kursağımda bıraktılar ve stres yapmıyorken yapar hale geldim

Oyy hic gulesim yoktu yaa

Demek babada xx ve xy kromozomları bulunuyor. :)
Açıklama da yanlış. Eğlenceli forum vesselam

Yumurtlama zamanı da sanırım ciksiyeti etkileyen unsurlardan biri.

Adet bitip temizlendikten sonra ilişkiye girilirse erkek olma ihtimali yüksektir.

Onun dışında sağlıklı ve hayırlı olsun da hepsi boş. Bebeğiniz olduktan sonra pipisine kukusuna değil, sağlığına huzuruna mutluluğuna bakıyorsunuz. Gerisi boş.

Demek babada xx ve xy kromozomları bulunuyor. :)
Açıklama da yanlış. Eğlenceli forum vesselam
Dalga geçeceğine doğrusunu yazarsın üstünden 25 yıl geçmiş bu kadar hatirlamisim sen düzelteydin ben de teşekkür edeydim
Pardon kızlar annede xx babada xy kromozomlari bulunmakta yanlış aciklamisim
Oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…