Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani pürüzsüz yapıyor muDeborah kullanıyorum ve cokta memnunum bitkisel oldugu in tercih ediyorum mükemmel degil 40 liralık bi ürün bu fiyat aralıgında en iyisi bu bence
Canim beyaz tenliyim ama böyle bebek gibi oluyo lar ya çok ozeniyorum tenime yağlı değil alın bölgemde birazCilt tipiniz ne ki?
Yani pürüzsüz yapıyor mu
Canim beyaz tenliyim ama böyle bebek gibi oluyo lar ya çok ozeniyorum tenime yağlı değil alın bölgemde biraz
Bakicam mutlaka:))))Kuru cilde yakın o zaman. True Match çok iyi diyorlardı. Youtube'daki uygulama videolarına bak istersen bi. :)
Bi arastirayim bakalım çok teşekkür ederimEvet yapıyor ama benim cildimde pürüz yok bir arkadasıma aldım onun kılcal damarlarını fln da hep kapattı ama uzun süre ciltte kalmadıgını söylüyor o.
Yogun olmayan hafıf ve kaymak gıbı kesınlıkle tavsıye ederımCildimi bebek gibi pürüzsüz gosterebilecek bir fondoten tavsiyeniz varmı kaç kere aldım ama putur putur yüzeyli oldu cildim çok açık renk bu arada
karma cilt tipin..kızlar benim de yüzümde biraz anlımda ve sabah kalktıgımda burun dıplerınde yad oluyor.yanaklarım ise kupkuru oluyor.hangı cilt tipi bilmiyorum.Ve de yanaklarımda da sivilceler ve lekeler var tavsiyeniz varsa bende acıgım.
TSKLER cnm.ona gore fondoten almalıyım.hangı marka sıvılcelr ıcın ıyıdır kı?karma cilt tipin..
işte onu ben de tam olarak bulmuş değilim..TSKLER cnm.ona gore fondoten almalıyım.hangı marka sıvılcelr ıcın ıyıdır kı?
Cildimi bebek gibi pürüzsüz gosterebilecek bir fondoten tavsiyeniz varmı kaç kere aldım ama putur putur yüzeyli oldu cildim çok açık renk bu arada