Kızlar free shoplarda fiyatlar nasıl??

duygucukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
23
0
28
Kızlar yakın bir zamanda yurtdışı tatiline cıkıcam free shoptan alışveriş yapmayı düşünüyorum ne gibi ürünler var ? çeşitler ve fiyatlar nasıl ? bilgisi olan anlatabilir mi ?

alkol çok ucuz türkiyeye göre
makyaj malzemeleri bana göre hala çok tuzlu
çikolata yazın alma erime tehlikesi var
kahveler de iyi fiyatlı
sigaraları millet karton karton alıyor
parfümlerin uygun fiyatlısı da var 30 euro gibi

Alkol cok ucuz cnm vergı (text) olmuyor cunkı. Makyaj malzemeleri markalı biçok parfumde ucuza gelir. Kullandıgjm parfum normalde 100$ ama freeshoptan 65$a aldım. Sigarada oldukca ucuz ama siniri car tabi istediginden istedigin kadar alanmiyosun. Ulkeye gore gatta airporta gore bile degisiyo. Houstonda 120$ kadar olan michael kors cantalar Bahamalrda 90$ kadar grand turkte 75$ di:KK66:

markalı giyimlerde fiyatlar nasıl peki mesela toryburch babetler yada güneş gözlükleri
Dedigim gibi gidecegin yere gore degisir her markanin her urununu bekleme. Ama vergisini cikararak hesapladiginda onlarda %30-40 ucuza gelir. Prada ve gucci gozluklere Bakmistim en son 150-200$ civariydi yanlis hatirlamiyosam.

sence türkiyeden almanyaya giderken mi alayım yoksa almanyadan türkiyeye dönerken mi çeşit ve fiyat olarak hangisi daha iyi.

sence türkiyeden almanyaya giderken mi alayım yoksa almanyadan türkiyeye dönerken mi çeşit ve fiyat olarak hangisi daha iyi.
Almanyayi bilmiyorum cnm. Ama bn gnlde amerikadan aliyorum turkiyeye birakmiyorum hicbisey. Iyi arastr ama sivi seyler alicaksan siniri var bavuluna koymak icinde belli litreyi asamAzsin. Sitesi vardir inecegin airportun duty free diye. Orayada bakabilirsin bazi urunlerin fiyatlari yazar

Freeshoplar giriş çıkış yaptığın havalimanına göre değişir çeşitlilik ve kampanya olarak. Ancak Almanya'ya gidiyorsan oradaki dükkanlara bakmanı da öneririm. Douglas, dm, rossman, galaxy vb. birsürü yer var parfüm kozmetik anlamında. Çok iyi fiyatlara denk gelebiliyorsun, bence free shoptan daha uyguna bile alabildiklerin oluyor.. İçki de aynı şekilde basit marketlerde Aldi vb. bazen daha indirimli oluyor..

ben daha çok giyim aksesuar alısverişi yapmak istiyorum mesela bir rayban gözlük ne kadar biliyor musun?

Turkiyede ki duty free lerde fiyatlar oyle aman aman ucuz degil. Almanyayi hatirlamiyorum ama Malezyada gayet uygun fiyatlar. Kanada da ayni cok oyle farkliliklar yok. Bence Almayadayken dukkkanlara bak begendigin birsey bulursan vergisini dus kafanda ve Almanyadan ayrilirken havaalaninda odedigin vergiyi geri alabiliyorsun. Fisini kaybetme ve yaninda bulundur cunku fisine bakip ne kadar vergi odedigini ordan gorurler.

Bence once Almanyada dukkkanlara bak sonra gelirken duty free lere bulamazsan birsey Turkiyede ki duty free lere bakarsin boylece heryere bakmis olursun :)

Ben genelde duty free lerde birsey bulamiyorum.

Almanya'dan birşey alırsam Havaalanında vergisini düşürüp bana para iadesi mi yapıyorlar tam olarak anlayamadım bir daha açıklar mısın :KK70:

X