Aşılama Kızlar Galiba Hamileyim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

irena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
174
1
96
İzmir
Kızlar dayanamayıp şimdi idrar testi yaptım.2. çizgi silik çıktı.Silikte çıksa pozitif olur diyorlar ya çok ümitlendim.Zaten aşılamadan sonra 10.gün kandaki değer 13.70 ti.Yarın tekrar kanda baktıracağım.Ama heralde hamileyim.Yarın kesin sonucu sizlerle paylaşacağım.:CüvCüv:

Rabbim inşallah yarın kucağına alacağın evlat hamielliği haberini almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ve hayırlııs ile...

Kızlar dayanamayıp şimdi idrar testi yaptım.2. çizgi silik çıktı.Silikte çıksa pozitif olur diyorlar ya çok ümitlendim.Zaten aşılamadan sonra 10.gün kandaki değer 13.70 ti.Yarın tekrar kanda baktıracağım.Ama heralde hamileyim.Yarın kesin sonucu sizlerle paylaşacağım.:CüvCüv:

merhaba canım bende ilk aşılamamı oldum bugün 10.günüm acaba bende mi yapsam test bak heyecanlandım ama senden ne haberler sonuç noldu merak ettim güzel haberlerini bekliyorum inş.hamişsindir birde belirtilerini yazarsan sevinirim kestane kebap acele cevaphihoyyyt

cok sevindim dileri yarinda ayni mutlulukta olursun.ve darisi habile kalmak isteyen bütün hanimlara.ve bana:ecrin_bebek:

amın canımmmmm umarım hepzımız hayırlıysa anne olacagız umut tohumlarını bızde serpcez yuregımıze

canım merhaba mutlumusun hüzünlümü bebişin geldimi annesi bence geldi inş.benimde gelir benimde ilk aşılamam ve bugün 15.günüm yarın test yapıcam inş.benimde bebişim gelmiştir güzel haberlerini bekliyorum dua et canım

Back
X