Gebeliğe Hazırlık kızlar gebe almak için denemelere başladık sorularım var yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mayakrms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
42
19
8
32
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 1 aydır çocuk sahibi olmak için denemelere başladık hatta ovülasyon testide de kullanıyorum dün pik günümdü değerlendirdik. Ama merak ettiğim bir şey var.. İlişkiden sonra sırtıma yastık koyup hemen hemen 1 saat ayaklarım havada bekliyorum ama ayağa kalktıktan sonra içimdeki meniler geri akıyor normal mi yoksa hepsinin içerde kalması mı gerekiyor yardım edin lütfen...

Katılıyorum. Ovülasyon testi de kullanmadım hiç. İnsanı gereksiz strese sokmaktan başka işe yaramıyor. Eğer eşinizi ayda bir falan görmüyorsanız düzenli ilişkiyle illa denk gelir zaten. Spermler 3-5 gün yaşıyor içerde.

Evet bir sağlık sorunu yoksa, çocuk düşünmeye başladığın andan itibaren olsa da olur olmasa da kafasında bir süre eski düzende ilişki olursa olmaması için sebep yok.
Ben açıkçası çok delirmiyordum çocuk için. Eşim istiyordu. ama yaşımız 32-33. hemen olmaz zaten diye korunmayı bıraktım. Oldu o ay. Ne tarih baktık ne yatakta yattım. Kalkıp hemen duşa koşarım bir de.
Kafa rahatlığı etkili bence tamamen.
Seri çocuk doğuran kadınlara bak hep kafa rahat tipler zaten. 😬

Back