Hahahha doğru diyorsun valla ya of yarın kan vereyim barigecen burda 17.gğn pozitif gören biri vardıolabilir yani… her sey olabilir artık
hadi inşallahHahahha doğru diyorsun valla ya of yarın kan vereyim bari
Yaaa nasıl nerde ayyy beni etkilermisin bakacamgecen burda 17.gğn pozitif gören biri vardıolabilir yani… her sey olabilir artık
Benide etiketleeeYaaa nasıl nerde ayyy beni etkilermisin bakacamBugün yumurtlamamın 13.günü be testler negatif ama inanılmaz bir göğüs şişliği ve ağrısı hala var yumurtlama gününden beri ve kasıklarımda da ağrı var şaştım kaldım halsizlik yorgunluk nebilim modum çok düştü ya olsa çıkardı diyorum ama buralarda geziniyorum testte hamilelik görmeyip hamile olan varmıdır acaba diye
askim yumurtlamanın 13.günü erken zaten. en erken döllenmenin 14.günü idrarda çıkar zatenYaaa nasıl nerde ayyy beni etkilermisin bakacamBugün yumurtlamamın 13.günü be testler negatif ama inanılmaz bir göğüs şişliği ve ağrısı hala var yumurtlama gününden beri ve kasıklarımda da ağrı var şaştım kaldım halsizlik yorgunluk nebilim modum çok düştü ya olsa çıkardı diyorum ama buralarda geziniyorum testte hamilelik görmeyip hamile olan varmıdır acaba diye
KızBenide etiketleee
ama canısı daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da yumurtlama takibi yapıyodum ve yumurtlamanın 10 yada 11.günü silikte olsa çıkardı gebelik olunca bunda çıkmadı oyüzden yoktur diyorum akşam bide baş ağrım başladı kasık hala ağrıyor anlamadım bakalım yarın Regl gelmezse şüphem artar normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyoraskim yumurtlamanın 13.günü erken zaten. en erken döllenmenin 14.günü idrarda çıkar zatensen bekle biraz daha bekle tekrar yap testi.
o arkadas regl gecikmesinin 17.günü öğrenmisti gebeliğinihangi konudaydı da hatırlamıyorum valla tekrar karşıma çıkarsa etiketlerim
ya valla benim bildiğim döllenmeden 10 gün sonra kanda, 14 gün sonra idrarda çıkıyorKız
ama canısı daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda da yumurtlama takibi yapıyodum ve yumurtlamanın 10 yada 11.günü silikte olsa çıkardı gebelik olunca bunda çıkmadı oyüzden yoktur diyorum akşam bide baş ağrım başladı kasık hala ağrıyor anlamadım bakalım yarın Regl gelmezse şüphem artar normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor
Ağrım çok bence gece Regl olurum çünkü lavabodan sonra peçeteyle silindiğimde böyle adet öncesi gelen bir akıntı gibi bişey var pembe desem deil kahve desem deil ama böyle iz yapar ya o tarz anlatabildim mi bilmiyorumya valla benim bildiğim döllenmeden 10 gün sonra kanda, 14 gün sonra idrarda çıkıyorama sonucta hala umur var
inşallah güzel sonuc alırsınızAğrım çok bence gece Regl olurum çünkü lavabodan sonra peçeteyle silindiğimde böyle adet öncesi gelen bir akıntı gibi bişey var pembe desem deil kahve desem deil ama böyle iz yapar ya o tarz anlatabildim mi bilmiyorumkırmızılar gelir gece bu ay histeroskopi den sonra ilk denememdi ameliyat sonrası iki ay korunmuştuk tutmadı il ay bakalım kısmet gelecek aya doktorum en az 6 ay dene dedi histeroskopi sonrası
İnşallah canım inşallah hep birlikteinşallah güzel sonuc alırsınız
Benimde adetime 3 gün kaldı ama dediğiniz gibi kasıklarım ve göğüsümde ağrı var ve test yaptım ama emin değilim 2 3 dk içinde silik çizgi çıktı sizce hamile miyimYaaa nasıl nerde ayyy beni etkilermisin bakacamBugün yumurtlamamın 13.günü be testler negatif ama inanılmaz bir göğüs şişliği ve ağrısı hala var yumurtlama gününden beri ve kasıklarımda da ağrı var şaştım kaldım halsizlik yorgunluk nebilim modum çok düştü ya olsa çıkardı diyorum ama buralarda geziniyorum testte hamilelik görmeyip hamile olan varmıdır acaba diye
Kız hamilelik buBenimde adetime 3 gün kaldı ama dediğiniz gibi kasıklarım ve göğüsümde ağrı var ve test yaptım ama emin değilim 2 3 dk içinde silik çizgi çıktı sizce hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?