- 23 Ocak 2019
- 56
- 24
- 88
- 28
- Konu Sahibi yildizeylul
Yaa hadi inşallah çok teşekkür ederimBenimde böyleydi canım hamileyim sende kan ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa hadi inşallah çok teşekkür ederimBenimde böyleydi canım hamileyim sende kan ver
Doğru diyosun evetBu işler sabır işi sizi çok iyi anlıyorum ama bence beklemekte fayda var canım![]()
Haberini bekliyorm o zaman yazarsın demiDoğru diyosun evet![]()
Kan verdiniz miKızlar adetim 7 gün geçti böyle çıktı testim sizce sonuç nedir
Selam canım bugün kan verdim 24.58 çıktıHaberini bekliyorm o zaman yazarsın demi![]()
Ayyy hayırlı olsun canım benimSelam canım bugün kan verdim 24.58 çıktı![]()
Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla kucagına alırsın. Belirtilerin neydi yazabilir misinSelam canım bugün kan verdim 24.58 çıktı![]()
Sağol canım yaa düşük mü değer emin olamıyorum en son 7 ekim de regl olmuştum 4 gün var gelmesineAyyy hayırlı olsun canım benim![]()
İnşallah çok teşekkür ederim, 2-3 gün önce belim çok ağrımaya başladı hafif hafif kramp giriyordu bir de ama şuan gribim aynı zamanda biraz o yönde düşünmüştüm sırtım falan da ağrıdı çünkü bugün de antibiyotik verdi kullanmadan önce bi baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye sonucum öyle çıktı düşük bir değer mi emin olamıyorumHayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla kucagına alırsın. Belirtilerin neydi yazabilir misin
Bu değer hamile olduğunu gösteriyo fakat öok yeni kese bile oluşmamıştır 2 günde bir kan vererek artışı takip ediliyo. Oğlumda 50 çıkmıştı iki gün sonra 162 sonrasında 300 bişi çıktı binlere gelincede keseyi gördük. Keseden 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk. Umarım sizinkide düzenli artış devam eder ve bebeğiniz sıkıca tutunur banada dua ederseniz çok mutlu olurum adetime 7 gün var test yaptım negatif ama tüm gebelik belirtilerim var.İnşallah çok teşekkür ederim, 2-3 gün önce belim çok ağrımaya başladı hafif hafif kramp giriyordu bir de ama şuan gribim aynı zamanda biraz o yönde düşünmüştüm sırtım falan da ağrıdı çünkü bugün de antibiyotik verdi kullanmadan önce bi baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye sonucum öyle çıktı düşük bir değer mi emin olamıyorum
Tabiki ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziBu değer hamile olduğunu gösteriyo fakat öok yeni kese bile oluşmamıştır 2 günde bir kan vererek artışı takip ediliyo. Oğlumda 50 çıkmıştı iki gün sonra 162 sonrasında 300 bişi çıktı binlere gelincede keseyi gördük. Keseden 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk. Umarım sizinkide düzenli artış devam eder ve bebeğiniz sıkıca tutunur banada dua ederseniz çok mutlu olurum adetime 7 gün var test yaptım negatif ama tüm gebelik belirtilerim var.