- 1 Mayıs 2024
- 132
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediliannee
-
4-5 gün varRegl kaç gün var?
Öyle yapmayı düşünüyorum varsa artış olsun daha net çıksın böyle çok sıkıntılıBende soldakinde gördüm bir kaç gün daha bekleyip sabah ilk idrarla kaset test yaparsanız iyi sonuç çıkar bence
Ay gerçekten mi 2.de var mı ben mi hayal görüyorum emin olamadım bir türlüIkisinde de gordum ben var
Evde sadece kaset test vardı meraktan yaptım kesin çıkmaz diye düşünüyordum anında silik bir çizgi belirdi öyle olunca eczaneye gittim şansıma bugün pazar ve burada tek eczane açık ondada erken gebelik testi yoktu kaset test aldım oda 2. Pek göremedim bir şey bide siz bakar mısınız kafam karıştı Eki Görüntüle 3436051
Mrb bende böyle oldum adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı iki gün sonra yaptım negatif çıktı pek güvenilir degil bende doktora gidip tahlil yaptırdım adetime 3 gün vardı kanda çıktıEvde sadece kaset test vardı meraktan yaptım kesin çıkmaz diye düşünüyordum anında silik bir çizgi belirdi öyle olunca eczaneye gittim şansıma bugün pazar ve burada tek eczane açık ondada erken gebelik testi yoktu kaset test aldım oda 2. Pek göremedim bir şey bide siz bakar mısınız kafam karıştı Eki Görüntüle 3436051
Artık insan ister istemez acaba öyle görmek istediğim için mi görüyorum diye şüpheye düşüyor gerçekten regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorumMrb bende böyle oldum adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı iki gün sonra yaptım negatif çıktı pek güvenilir degil bende doktora gidip tahlil yaptırdım adetime 3 gün vardı kanda çıktı
Kesin sonuç kan gönlüne göre olsun
Bi rahatladım hayal görmüyorum demek kiBen ikisinde de gördüm
Gebelik var görünüyor bu testlerde canım tebriklerEvde sadece kaset test vardı meraktan yaptım kesin çıkmaz diye düşünüyordum anında silik bir çizgi belirdi öyle olunca eczaneye gittim şansıma bugün pazar ve burada tek eczane açık ondada erken gebelik testi yoktu kaset test aldım oda 2. Pek göremedim bir şey bide siz bakar mısınız kafam karıştı Eki Görüntüle 3436051
Sevindim vallaa☺2. Testte de var yani ikisinde de gözüküyor
Beni de dualarınızdan eksik etmeyin yıldızname falı baktırdım bugün falcı direk çocuk gözükmüyor ileriye dönük de yok dediBi rahatladım hayal görmüyorum demek ki
Teşekkür ederim regl günümü bekleyip tekrarlamayı düşünüyorumGebelik var görünüyor bu testlerde canım tebrikler
Deniyor musunuz peki ? Şahsi fikrim ben fal bakanlara pek inanmıyorum bu ara hepsi ticarete döktü işi inanmadığımdan değil ama gerçek yıldızname herkes bakamazBeni de dualarınızdan eksik etmeyin yıldızname falı baktırdım bugün falcı direk çocuk gözükmüyor ileriye dönük de yok dedi
Evde sadece kaset test vardı meraktan yaptım kesin çıkmaz diye düşünüyordum anında silik bir çizgi belirdi öyle olunca eczaneye gittim şansıma bugün pazar ve burada tek eczane açık ondada erken gebelik testi yoktu kaset test aldım oda 2. Pek göremedim bir şey bide siz bakar mısınız kafam karıştı Eki Görüntüle 3436051
2.5 senedir deniyoruz sayısız aşılama oldum tutmadı hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite deniliyor sebep olmadığı halde olmaması çok sinir bozucu benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu kimisi ikinciye hamile sürekli cevresel baskı altındayım. Tedavileri bıraktık bu yaz çıksın kısa tüp bebek deneriz dedik. Evet fala bende inanmam lakin bir arkadaşıma eşin seni aldatıyor demiş bu kişi ve bugün haberini aldım gerçekten aldatmıs ve ayrılıyolar. Öyle baktırayım dedim çok da küçük bir rakama moralim bozulduDeniyor musunuz peki ? Şahsi fikrim ben fal bakanlara pek inanmıyorum bu ara hepsi ticarete döktü işi inanmadığımdan değil ama gerçek yıldızname herkes bakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?