Kızlar gebelik testi yorumlar mısınız?

kediliannee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
132
26
18
28
Evde sadece kaset test vardı meraktan yaptım kesin çıkmaz diye düşünüyordum anında silik bir çizgi belirdi öyle olunca eczaneye gittim şansıma bugün pazar ve burada tek eczane açık ondada erken gebelik testi yoktu kaset test aldım oda 2. Pek göremedim bir şey bide siz bakar mısınız kafam karıştı

Bende soldakinde gördüm bir kaç gün daha bekleyip sabah ilk idrarla kaset test yaparsanız iyi sonuç çıkar bence

Mrb bende böyle oldum adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı iki gün sonra yaptım negatif çıktı pek güvenilir degil bende doktora gidip tahlil yaptırdım adetime 3 gün vardı kanda çıktı
Kesin sonuç kan gönlüne göre olsun

Artık insan ister istemez acaba öyle görmek istediğim için mi görüyorum diye şüpheye düşüyor gerçekten regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorum

Gebelik var görünüyor bu testlerde canım tebrikler

Beni de dualarınızdan eksik etmeyin yıldızname falı baktırdım bugün falcı direk çocuk gözükmüyor ileriye dönük de yok dedi
Deniyor musunuz peki ? Şahsi fikrim ben fal bakanlara pek inanmıyorum bu ara hepsi ticarete döktü işi inanmadığımdan değil ama gerçek yıldızname herkes bakamaz

Birinde net çizgi yok.
Birinde var ama bozuk gibi o test.
Kan verin en doğru sonuç çıkar çünkü önce kanda olur sonra idrarda.

Deniyor musunuz peki ? Şahsi fikrim ben fal bakanlara pek inanmıyorum bu ara hepsi ticarete döktü işi inanmadığımdan değil ama gerçek yıldızname herkes bakamaz
2.5 senedir deniyoruz sayısız aşılama oldum tutmadı hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite deniliyor sebep olmadığı halde olmaması çok sinir bozucu benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu kimisi ikinciye hamile sürekli cevresel baskı altındayım. Tedavileri bıraktık bu yaz çıksın kısa tüp bebek deneriz dedik. Evet fala bende inanmam lakin bir arkadaşıma eşin seni aldatıyor demiş bu kişi ve bugün haberini aldım gerçekten aldatmıs ve ayrılıyolar. Öyle baktırayım dedim çok da küçük bir rakama moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…