- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Melekkmelek
-
Ayy inşallah bir gelişme olursa yazacağım sanada :))Var kuzum burda haykirican biliyorum beni de etiketle kız
Yok yaptım 10 dakika sonra fotoğrafını çektim direk kuruma çizgisi 10 dakikada çıkmaz sanmıyorum. Kan için pazartesiyi beklemem lazım onada sabrım yok :)Bence kan verin kuruma çizgisi olabilir.silikte olsa pembeli olmali
Siz attığım fotoğrafta hayalet çizgi görüyor musunuzBence kan verin kuruma çizgisi olabilir.silikte olsa pembeli olmali
Siyah Beyaz var aynısını yaşadığım için çok umutlanmayin. Bence acile bı kan verin. Böyle olupta çok hayal kırıklığı yaşadım. İnşallah pozitif tır canım .Siz attığım fotoğrafta hayalet çizgi görüyor musunuz
Ama normal de adetin 5 gün geçmiş geç döllenme olduysa tabi başka. Adet olmazsan pazartesi kan verirsin artık daha kesin sonuçNormalde çıkmaz dediler diye aldım bunuda şuan ne yapacağımı şaşırdım vallahi
İnşallah öyledir direk çektim fotoğrafı o yüzden dedim kuruma çizgisi olamaz diyeSiyah Beyaz var aynısını yaşadığım için çok umutlanmayin. Bence acile bı kan verin. Böyle olupta çok hayal kırıklığı yaşadım. İnşallah pozitif tır canım .
Öyle yapacağım mecbur beklemem lazımAma normal de adetin 5 gün geçmiş geç döllenme olduysa tabi başka. Adet olmazsan pazartesi kan verirsin artık daha kesin sonuç
canım kan ver benceKızlar bugün adetim gecikeli 5 gün oldu test yaptım ben bir şey göremiyorum ama sizce hayalet çizgi var mı yardım edin lütfennnnnEki Görüntüle 2975742
adetın bes gun gecıkmıs bnce bekleme kan ver sonra dusunceksın varmı yokmu koyulastımı dıyeÖyle yapacağım mecbur beklemem lazım
Bugün gitsem kan alırlar mı sabah yapıyorlar bildiğim kadarıyla amaadetın bes gun gecıkmıs bnce bekleme kan ver sonra dusunceksın varmı yokmu koyulastımı dıye
Acilde yaparlar cnm sağlık ocağı kapanmıştırBugün gitsem kan alırlar mı sabah yapıyorlar bildiğim kadarıyla ama
Bir hafta daha bekleMerhabalar bende bisey sormak istiyorum.dun adet olmam lazimdi olmadim sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi 6 gun kala kan testi 0,20 cikmisti olabilirmi
Aradım yapmıyoruz dediler ne alakaysa bir tek buradakiler mi yapmıyorAcilde yaparlar cnm sağlık ocağı kapanmıştır
Sağlık ocağı yapar cnm da sabah erken kan saatleri varAradım yapmıyoruz dediler ne alakaysa bir tek buradakiler mi yapmıyor
Öyle yapacağım artık beklemekten başka çarem kalmadıSağlık ocağı yapar cnm da sabah erken kan saatleri var
ozeller yapar canımBugün gitsem kan alırlar mı sabah yapıyorlar bildiğim kadarıyla ama
Yarını bekleyeceğim artık başka çarem kalmadı bugünozeller yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?