Kızlar gebelik testime bakar mısınız?

kadinlarrkulubu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
39
5
1
24
Kızlar öncelikle nasılsınız? Bugün reglimin gecikmesinin 3. günü. Bir test yapayım dedim fakat ikinci çizgi sanırım çok silik gözüküyor ya da ben halüsinasyon görüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. 🥹 Bu arada testimin markası Nimo ve hiç güzel yorumlar okumadım inşallah yanıltıcı değildir.

Eklentiler

• IMG_5506.webp
    IMG_5506.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_5507.webp
    IMG_5507.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_5505.webp
    IMG_5505.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_5510.webp
    IMG_5510.webp
    53 KB · Görüntüleme: 232
Kızlar öncelikle nasılsınız? Bugün reglimin gecikmesinin 3. günü. Bir test yapayım dedim fakat ikinci çizgi sanırım çok silik gözüküyor ya da ben halüsinasyon görüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. 🥹 Bu arada testimin markası Nimo ve hiç güzel yorumlar okumadım inşallah yanıltıcı değildir.
Benimde böyle çıkmıştı şimdi üç aylık hamileyimm inşallah pozitif çıkar bir gün arayla tekrar yap yada sabredemiyorum diyorsan direk kan ver

Silik çizgi var nimo markasını bilmiyorum yeni oldugu için siliktir farklı testlerde deneyin koyulugu takip edip kan verin bence

Kızlar ilk dakika da çıktı su tuttum gitmedi ama marka artimed sizce guvenmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20250520_224602.webp
    IMG_20250520_224602.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 187
Valla bundan bile silikti canım adetime bir hafta kala yapmaya başlamıştım sonra adetime bir gün kala kan verdim direk pozitif çıktı zaten
Canim ya benim de böyle çıktı ilk dakikada ama artimed test olunca guvenemedim tabi su tuttum gitmedi cizgi

Eklentiler

• IMG_20250520_224602.webp
    IMG_20250520_224602.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 181
Valla beş dakikada çıktıysa ben kesin gözüyle bakıyorum ben hep artimed kullandım hiç de yanılmadım üstelik benim silikler yarım saat sonra çıkıyordu ilk zamanlar adetinize kaç gün var
Benim adetim dört gün geçti ama üç gubdur kahverengi akıntım vardı daha da yok adete dönmedi cumartesi günü test yaptım negatif çıktı bugun tekrar yapınca böyle çıktı

Valla beş dakikada çıktıysa ben kesin gözüyle bakıyorum ben hep artimed kullandım hiç de yanılmadım üstelik benim silikler yarım saat sonra çıkıyordu ilk zamanlar adetinize kaç gün var
Benim adetim dört gün geçti ama üç gubdur kahverengi akıntım vardı daha da yok adete dönmedi cumartesi günü test yaptım negatif çıktı bugun tekrar yapınca böyle cikti
Adetin de geçmiş normal kanama da görmemişsin bence artık test yapma direk kan ver ve muayene ol canım
Yarın yapacağım inşallah ya kan testi umudum yok ama nasip tabiki

Benim adetim dört gün geçti ama üç gubdur kahverengi akıntım vardı daha da yok adete dönmedi cumartesi günü test yaptım negatif çıktı bugun tekrar yapınca böyle cikti

Yarın yapacağım inşallah ya kan testi umudum yok ama nasip tabiki
Hayırlı sonuçlar olur inşallah sonucu da yazarsınız buraya☺️

Benimde böyle çıkmıştı şimdi üç aylık hamileyimm inşallah pozitif çıkar bir gün arayla tekrar yap yada sabredemiyorum diyorsan direk kan ver
Merhaba kızlar ben aşılama oldum 11 Mayıs ta ve ovitrelle etkisi 3 gün sürdü pozitif olarak sonra negatifti hep. İğneden sonra 14 gün de adet olunurmus eski adet gününde değil. Şimdi şöyle çok yakın bakınca silik çizgi var bugün 10. gün ama aşırı kasık ağrım göğüs hassasiyeti var uyku hali idarara bazen sık gidiyorum. Pazartesi günü kan vercem kontrol günüm ama ben ilk gebeliğimde de gecikme olmadan öğrendim. Bu arada benim adet olmadan hiç belirtim olmaz. 2023 nisanda doğum yaptım bu arada bebeğimi kaybettim bende hiç sorun yok olmadı eşim biraz rahatsız artık 2 senedir olamayınca gecikmeden aşılama tedavisi yapalım dedik de pazartesiye kada dayanamadım test yaptım acaba gebelik var mıdır 🙁

Eklentiler

• 17478219617639178639616520296615.webp
    17478219617639178639616520296615.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 17478222053474960930289279871395.webp
    17478222053474960930289279871395.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba kızlar ben aşılama oldum 11 Mayıs ta ve ovitrelle etkisi 3 gün sürdü pozitif olarak sonra negatifti hep. İğneden sonra 14 gün de adet olunurmus eski adet gününde değil. Şimdi şöyle çok yakın bakınca silik çizgi var bugün 10. gün ama aşırı kasık ağrım göğüs hassasiyeti var uyku hali idarara bazen sık gidiyorum. Pazartesi günü kan vercem kontrol günüm ama ben ilk gebeliğimde de gecikme olmadan öğrendim. Bu arada benim adet olmadan hiç belirtim olmaz. 2023 nisanda doğum yaptım bu arada bebeğimi kaybettim bende hiç sorun yok olmadı eşim biraz rahatsız artık 2 senedir olamayınca gecikmeden aşılama tedavisi yapalım dedik de pazartesiye kada dayanamadım test yaptım acaba gebelik var mıdır 🙁
Silik bir çizgi var dediğim gibi benimde ilk böyle çok silikti adetim iki gün geçtikten sonra koyulaşmaya başladı inşallah gebesindir sendr canım

Silik bir çizgi var dediğim gibi benimde ilk böyle çok silikti adetim iki gün geçtikten sonra koyulaşmaya başladı inşallah gebesindir sendr canım
Canım biz aşılama yaptık beta hcg için pazartesi doktor dedi gel yani normal adet tarihinizi unutun bu iğneden hemen sonra yumurtlama oluyo zaten 14 güne kadar da adet yani kontrole gideceğim gün adet olmasam hamileyimdir inşallah hayırlısıyla.

Back
X