- Konu Sahibi Arzuja2000
-
Balım var gibiMerhaba kızlar. Bu iki gebelik testinin birini dün birini bu gün sabah ilk idrarla yaptım. İkisindede ilk yaptığımda çok hafif gölge gibi çizgiler çıktı. Atmayıp saklamışdım ve dün yaptığımda da dün akşam saatleri bu gün yaptığımda da akşam saatlerinde böyle çizgiler çıktı. Neden böyle oluyo?
Yaa inşAllahBalım var gibiyarın başka bi testle yapsana
Fazla değil 3 damla sadeceVar gibi. İdrarı fazla damlatma.
ÇookAy evet bana da var gibi geldi. Ben hamile değilken 2.çizgi hiç çıkmaz. Silik yani belli. İstiyo musn bebiş
2 3 gun bekleyip kan ver ozaman canm. Vardır inşallah. İdrar testinde pozitf gorunuyor zatenFazla değil 3 damla sadece
Balım yeniyse zaten çok silik çıkar kuruduktan sonra biraz daha belirgin olur yarın başka bi marka test al dene sabah olması şart değil ben akşam yapmıştım çok silik çıkmıştı 4 gün sonra yaptığımda tamamen belliydiYaa inşAllahpeki bu kadar uzun süre sonra çıkması normalmi?
Hadi inşallah allah gönlüne göre versin o zaman, çok heyecanlı gerçekten kendi zamanımı hatırladmÇookdua edin lütfen 6 aydır bekliyorum
Yaa canım inşAllahHadi inşallah allah gönlüne göre versin o zaman, çok heyecanlı gerçekten kendi zamanımı hatırladmbenim bebiş 1 yaşında şu an sana da sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum yaz bize de mutlaka, sonra bebiş topiclerinde rastlaşırız
Peki kaç günde bir artıyo hcg??Balım yeniyse zaten çok silik çıkar kuruduktan sonra biraz daha belirgin olur yarın başka bi marka test al dene sabah olması şart değil ben akşam yapmıştım çok silik çıkmıştı 4 gün sonra yaptığımda tamamen belliydi
Yaaa inşAllahhBu test pozitifidrar fazla damlatilmis sanırım.Bazen 3 damla yazar ama 3 damla bile fazla gelir teste.Hayirli olsun
Bilmem ki kuzum.Bu şahsi bı tercih.Ben adetim 10 gün geçince direk ultrasona gittim.İkidebir kanla ugrasip aklımı bulandirmak istemedim.Sen nasıl rahat ediceksen öle yapYaaa inşAllahhAcaba kan versemmi yarın. 3 defa negatif çıktı( yeniden vermeye korkuyorum
2 günde bi verilmesi lazım. inşallah vardır yarın hayırlı haberlerle gelPeki kaç günde bir artıyo hcg??
Hayır.((( 3 gün sırayla test yaptım yavaş yavaş cizgiler kayboldu bu gün ise hiçbir çizgi çıkmadı(((((Balım naptın kan verdin mi
Üzülme balım kimyasaldı demekki hakkından hayırlısı olsunHayır.((( 3 gün sırayla test yaptım yavaş yavaş cizgiler kayboldu bu gün ise hiçbir çizgi çıkmadı(((((
Evet kimyasala benziyoÜzülme balım kimyasaldı demekki hakkından hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?