Kızlar gebelik testime bakarmısınız

umudumMm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
27
35
3
26
Kızlar bebetime gebelik testi yaptım böyle çıktı 3 dakika içinde sizce varmı bişey test güvenilirmidir

Eklentiler

• 4722348D-76E0-416F-A42C-59B122DB7446.webp
    4722348D-76E0-416F-A42C-59B122DB7446.webp
    98,6 KB · Görüntüleme: 180
3 dk içinde çıktıysa olabilir net öğrenmek için kan testi verin isterseniz

3 dk içinde çıktıysa olabilir net öğrenmek için kan testi verin isterseniz
Canım sen hep sanırım 2020 senesinde azze nin topigindeydin degilmmi? Öyle hatırlıyorum.. MashaAllah gebesin çok sevindim senin için..tebrik ederimmm 🥰

Canım sen hep sanırım 2020 senesinde azze nin topigindeydin degilmmi? Öyle hatırlıyorum.. MashaAllah gebesin çok sevindim senin için..tebrik ederimmm 🥰
Yaa evet bir zamanlar orda takılıyordum:) canım çok şükür hamileyim, çok zorlu bir sürecim olsada bunada şükür. Sende hamilesin sanırım 😊

Evet canım 3 dakika içinde çıktı ama perşembe günleri dışında kan veremiyorum bulunduğum yerde . beklemek zorundayım

Elinizde başka test varsa ozaman yarın tekrar bakın

İnshaAllah İnshaAllah .. pozitif test genelde yanılmaz.. şimdi Perşembe de gelmez sana 😁
Valla günler geçmez şimdi canım eşime de kesin öğrenmeden bişey söylemek istemiyorum ben o kadar garip öğrendim ki yumurtlama olmadı diye ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum bugün öylesine yapayım dedim gebelik testini 😂

Yaa evet bir zamanlar orda takılıyordum:) canım çok şükür hamileyim, çok zorlu bir sürecim olsada bunada şükür. Sende hamilesin sanırım 😊
Allah yardımcın olsun canım.. bin şükür yinede..

🙈Allah soyletti inshallah sana😁 .. şüphem var evet İnshaAllah oyleyimdir

Allah yardımcın olsun canım.. bin şükür yinede..

🙈Allah soyletti inshallah sana😁 .. şüphem var evet İnshaAllah oyleyimdir

Yaa inş öyledir Allah yüzünü güldürsün canım 🙏 ozaman güzel haberlerini bekliyorum

Valla günler geçmez şimdi canım eşime de kesin öğrenmeden bişey söylemek istemiyorum ben o kadar garip öğrendim ki yumurtlama olmadı diye ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum bugün öylesine yapayım dedim gebelik testini 😂
Ahhh süper bencede eğer kanı da eşin olmadan verebilirsrn iyi olur direk eline tutusturrsun testtleri😁

Back
X