- 24 Haziran 2022
- 298
- 134
- 18
- Konu Sahibi Evrenin mucize enerjileri
Adetime 2 gün var bugün ikinci idrarimla artimed gebelik testi yaptım böyle çıktı 3.cu idrarla prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hangisine inanacagimi şaşırdım bi bakarmisiniz böyle olup gebelik öğrenenler varmi bu ilk yaptigim digeri negatif ciktigi için attim sizce gebelik varmi ikinci idrar 3.cu idrar etkilermi adetlerim düzenlidir 30 günde 1 olurum diger gebeligim karnimda kaybettim umutlanmalimiyim sizce ?
Duzenleme yapayim belirtiler arasinda kasikta 1 kez solda oyulma hissim oldu akıntım cok fazla adet kuruluğu olmadi kasik sancisi cok cektim ve gaz var mide ekşimesi var birşeyler yiyincede göğüsüm sızlıyor birde hem ateş basıyor hem üşüyorum hiç böyle olmamistim böyle olupta öğrenen varmi kızlar yardımcı olursanız sevinirim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Duzenleme yapayim belirtiler arasinda kasikta 1 kez solda oyulma hissim oldu akıntım cok fazla adet kuruluğu olmadi kasik sancisi cok cektim ve gaz var mide ekşimesi var birşeyler yiyincede göğüsüm sızlıyor birde hem ateş basıyor hem üşüyorum hiç böyle olmamistim böyle olupta öğrenen varmi kızlar yardımcı olursanız sevinirim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Eklentiler
Son düzenleme: