Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar bugün adetimin geceli 4. Günü testi yapar yapmaz çıktı hemen ikincisi ama silik normalde düzenli olurum gecikmez yani bakarmisiniz varmi sizce
Hanımlar bugün adetimin geceli 4. Günü testi yapar yapmaz çıktı hemen ikincisi ama silik normalde düzenli olurum gecikmez yani bakarmisiniz varmi sizce Eki Görüntüle 3602277
Hanımlar bugün adetimin geceli 4. Günü testi yapar yapmaz çıktı hemen ikincisi ama silik normalde düzenli olurum gecikmez yani bakarmisiniz varmi sizce Eki Görüntüle 3602277
Benimde 4 gecikmişti anında yaptım çıktı ama kan verdim çıkmadı ertesi gün adet oldum testlere hiç güveniyorum ya da şöyle güvenirim ikisi de kopkoyu kırmızı olursa ve 3/4 test öyle olursa inanırım
Benimde 4 gecikmişti anında yaptım çıktı ama kan verdim çıkmadı ertesi gün adet oldum testlere hiç güveniyorum ya da şöyle güvenirim ikisi de kopkoyu kırmızı olursa ve 3/4 test öyle olursa inanırım