Bi hayalet çizgi var ama tabi kaçıncı dakikada çıktığı da önemli . İnşaallah hamilesindirHüsran mı?
Kuzum ben çizgiyi görüyorum henüz çok yeni olduğu için böyle silik umarım vardırHüsran mı?
İlk beş dakikayı baz aldım canım umarım ya 3 gün sonra azosilin içiyordum bitti öylesine ovülasyon testi yapayım dedim kırmızı çıkınca gebelikte yaptım iki tane aldım sabahta yapayım mı sizce bekleyeyim miBi hayalet çizgi var ama tabi kaçıncı dakikada çıktığı da önemli . İnşaallah hamilesindiradet günün ne zaman acaba?
Yaaa umarım ilkim kürtaj olmak zorunda kaldı 3 gün kuzum sabah yine yaparım kesin dayanamamKuzum ben çizgiyi görüyorum henüz çok yeni olduğu için böyle silik umarım vardır
3 canım şuan daha belirgin oldu ama 15 20 dakikayı geçti umarım vardırİkinci çizgi varbat a kaç gün kala test yaptınız?
Hayırlısıyla inşallah bebeğimYaaa umarım ilkim kürtaj olmak zorunda kaldı 3 gün kuzum sabah yine yaparım kesin dayanamam
İlk beş dakikada çıktıysa var gibiİlk beş dakikayı baz aldım canım umarım ya 3 gün sonra azosilin içiyordum bitti öylesine ovülasyon testi yapayım dedim kırmızı çıkınca gebelikte yaptım iki tane aldım sabahta yapayım mı sizce bekleyeyim mi
Tebrik ederim insAllah vardır3 canım şuan daha belirgin oldu ama 15 20 dakikayı geçti umarım vardır
Hadi hayir olsunAllah razı olsun canım benim sabah cesaret edersem sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberle gelirim bakalım
Kan verdin mi ya da test yaptın mıAllah razı olsun canım benim sabah cesaret edersem sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberle gelirim bakalım
Sabah yapmıştım yine aynı silikti canım gittim kan verdim sabah öğreneceğim.Kan verdin mi ya da test yaptın mı
Hadi inşaallah sağlıkla ilerler canımSabah yapmıştım yine aynı silikti canım gittim kan verdim sabah öğreneceğim.
İnşallah vardır bebiş sağ sağlim devam ederHadi inşaallah sağlıkla ilerler canım
Çıkmadı mı sonuçİnşallah vardır bebiş sağ sağlim devam eder
Bebeğim hemşire bunu attı pazartesi gel artışa bakacağız dedi sadece :)Çıkmadı mı sonuç
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşaallahBebeğim hemşire bunu attı pazartesi gel artışa bakacağız dedi sadece :)
Canım naptın sonuç ne inşallah güzel haber vardırAllah razı olsun canım benim sabah cesaret edersem sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberle gelirim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?