Kızlar gebelik testime yorumlariniz ne olur(Resimli)

Adesadra

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
582
464
303
Sakarya
Regli olmama kac gun var bilmiyorum,en erken 21 en gec 28 gunde bir oluyorum.Bugun 18.gunum dün de test yaptim onda da silik cizgi vardi ama kamera da belli olmuyor o yuzden atmadim.Dun yaptigim test oncomed bu miratech.Kimyasal olmasindan korkuyorum daha once basima geldi cunku.Degerli fikirlerinizi alabilir miyim?😊
20210816_122142.jpg

Regli olmama kac gun var bilmiyorum,en erken 21 en gec 28 gunde bir oluyorum bugun 18.gunum dün de test yaptim inda da silik cizgi vardi ama kamera da belli olmuyor o yuzden atmadim.Dun yaptigim test oncomed bu miratech.Kimyasal olmasindan korkuyorum daha once basima geldi cunku.Degerli fikirlerinizi alabilir miyim?😊Eki Görüntüle 2901892
Hayırlı olsun canım ❤ kan testine gidinceye kadar evde yap 3-4 gün daha koyulasmadan takip et

Regli olmama kac gun var bilmiyorum,en erken 21 en gec 28 gunde bir oluyorum.Bugun 18.gunum dün de test yaptim onda da silik cizgi vardi ama kamera da belli olmuyor o yuzden atmadim.Dun yaptigim test oncomed bu miratech.Kimyasal olmasindan korkuyorum daha once basima geldi cunku.Degerli fikirlerinizi alabilir miyim?😊Eki Görüntüle 2901892
gebelik var kan verin 2 günde bir.

Tesekkur ederim kızlar,peki sizce yarin mi tekrar edeyim testi bir sonraki gun mu ne dersiniz?
Valla canm benm daha da koyuydu ve günüm baya geçmişti perşembe öğrendim pazartesi kan vermeye gidinceye kadar sabah ilk idrarla yaptım hergun

Valla canm benm daha da koyuydu ve günüm baya geçmişti perşembe öğrendim pazartesi kan vermeye gidinceye kadar sabah ilk idrarla yaptım hergun
Her sabah bi oncekinden koyu mu cikiyordu testleriniz?Benim dun belli belirsizdi bugun 24 saat dolmadan tekrar ettim bu fotografta ki test iste bariz koyulasma var ama emin olamiyorum

Bak kötü düşünme canm değildir oyle dusun
Ben adet olmadım dedim kesin kist oldu bebek olmadı diye düşündüm sen gibi teste cikti kesin kimyasal dedim kanda cikti acaba kese gözükecek mi dedim sukur bebek iyi keseyi de gördüm kalp atışını da duydum ama sol yumurtalıgim da 6.5cm kist var o yüzden kontrol altında ilerleyecek gebeliğin o yüzden hiç kötüyü dusunme ki iyi olsun hersey

Her sabah bi oncekinden koyu mu cikiyordu testleriniz?Benim dun belli belirsizdi bugun 24 saat dolmadan tekrar ettim bu fotografta ki test iste bariz koyulasma var ama emin olamiyorum
Bu canm testlerim

Eklentiler

• IMG-20210807-WA0000.webp
    IMG-20210807-WA0000.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 94
Evet her sabah daha koyu cikmis😍Rabbim tamamina erdirsin inşAllah.Çok tesekkur ederim desteğin için💞
❤ hic kötü düşünme perşembe kan ver bnce cuma sonucunu al hayırlısıyla pazartesi kese için git
Perşembeye kadar da kaset test yap canım 🥰😊

❤ hic kötü düşünme perşembe kan ver bnce cuma sonucunu al hayırlısıyla pazartesi kese için git
Perşembeye kadar da kaset test yap canım 🥰😊
Tmm oyle bir yol izleyim o zaman👍Kimsenin haberi yok bir tek siz biliyorsunuz😊emin olmadan soylemek istemiyorum 2 kez talihsizlik yaşadığım için😥Kan verip kesinlestirince soylemeyi dusunuyorum.Ailem,eşim,arkadaşlarım hiç birine söylemeyip totem yaptim bu sefer🤣Hakkımızda hayirlisi

Tmm oyle bir yol izleyim o zaman👍Kimsenin haberi yok bir tek siz biliyorsunuz😊emin olmadan soylemek istemiyorum 2 kez talihsizlik yaşadığım için😥Kan verip kesinlestirince soylemeyi dusunuyorum.Ailem,eşim,arkadaşlarım hiç birine söylemeyip totem yaptim bu sefer🤣Hakkımızda hayirlisi
Ya ben var ya geçen aylarda esim varken hep günüm gelmeden testler yaptım falan filan 🤣🤣 bu ay burda ki kızların zoruyla test yaptım normalde adet 27 temmuz olacaktı iste yumurtlamaya göre 2 ağustos kızlar yap yap dedi hastalanmazsam 5inde yapcam dedim ama tık yok yapmadım kızlar hatırlattı sözümü 5inde gece yaptım hatta hemen cikti

Ya ben var ya geçen aylarda esim varken hep günüm gelmeden testler yaptım falan filan 🤣🤣 bu ay burda ki kızların zoruyla test yaptım normalde adet 27 temmuz olacaktı iste yumurtlamaya göre 2 ağustos kızlar yap yap dedi hastalanmazsam 5inde yapcam dedim ama tık yok yapmadım kızlar hatırlattı sözümü 5inde gece yaptım hatta hemen cikti
Yaa ne güzel heyecanlar💞Ben de test sapiklığı var zaten her ay haddi hesabi yok yaptiğım testlerin🤣Bu ay da gecen aydan kalan 1 tane test vardi dun aksam uzeri bi bakayim ya dedim yaptigim gibi silik hayali cizgi cok sasirdim.Sanirim regl bitti hemen yumurtladim,cunku daha 17.gunumdu dün.Gecen ay ovulasyonla takip etmistim regl bitti ertesi gun yumurtladim degerlendirmistik ama olmamisti.Nasip hersey bakalim inşAllah guzel haberler veririm size😉

Yaa ne güzel heyecanlar💞Ben de test sapiklığı var zaten her ay haddi hesabi yok yaptiğım testlerin🤣Bu ay da gecen aydan kalan 1 tane test vardi dun aksam uzeri bi bakayim ya dedim yaptigim gibi silik hayali cizgi cok sasirdim.Sanirim regl bitti hemen yumurtladim,cunku daha 17.gunumdu dün.Gecen ay ovulasyonla takip etmistim regl bitti ertesi gun yumurtladim degerlendirmistik ama olmamisti.Nasip hersey bakalim inşAllah guzel haberler veririm size😉
Ayy insallah canm ınsallah bekliyoruz haberlerini

Regli olmama kac gun var bilmiyorum,en erken 21 en gec 28 gunde bir oluyorum.Bugun 18.gunum dün de test yaptim onda da silik cizgi vardi ama kamera da belli olmuyor o yuzden atmadim.Dun yaptigim test oncomed bu miratech.Kimyasal olmasindan korkuyorum daha once basima geldi cunku.Degerli fikirlerinizi alabilir miyim?😊Eki Görüntüle 2901892
Sabah ilk idrarla mi yaptiniz ben bugun gunduz yaptim tek cizgi cikti reglim iki gundur geciyor

Anlamadim nsl 2 saat idrarinizi tuttunuz mu ben yarin sabah ilk idrarla yapacagim bakalim artik sizinki de hayirli olsun 🤗
Sabah uyaninca testim olmadigi icin yapamadim dolayisiyla ilk idrar boşa gitti🤭Sonra gidip eczaneden test aldim testi yapacagim zaman ilk idrarimi yaptigim 2 saat olmustu🤣Özellikle 2 saat tutmadim yani oyle denk geldi

Bence boşuna kaset testle falan uğraşmayın kimyasal gebelik inşallah değildir tabi ki ama eğer öyle bir şey varsa kanda daha net çıkar. Bence yarın sağlık ocağında kan verin 2 günde bir kan değerinize bakın ikiye katlanıyorsa sağlıklı gebeliktir adet tarihinize Göre ve beta değerinize bakarak kaç haftalık hamile olduğunuzu hesaplayın 6-6,5 haftalık olduğunda doktora gidin. Doktora erken gitmek stresten başka bir şey değil (kanamanız, lekelenmenize yoksa). Doktora gidince kese görüncek mi stresi kese var kalp atışı için 1 hafta bekle stresi insanı psikolojik olarak yorar bence. Ben 7+4 hamileyim ilk kandan 1 hafta sonra tekrar kan verdim 1 hafta sonrasında da doktora gittim 6+3 idi çok şükür ilk kontrolde kalp atışını da duyduk

Back
X