Kızlar gebelik testime yorumlariniz ne olur(Resimli)

Sabah uyaninca testim olmadigi icin yapamadim dolayisiyla ilk idrar boşa gitti🤭Sonra gidip eczaneden test aldim testi yapacagim zaman ilk idrarimi yaptigim 2 saat olmustu🤣Özellikle 2 saat tutmadim yani oyle denk geldi
Bende saat 12 de yaptim sonucum negatifti regl 2 gun gecikti sonuc vermedi benim test kaset test yapmistim

Kızlar pek bi koyulasma goremedim ben ne dersiniz?Dun yaptigim testle ayni saatte yapmadim 3 saat erken ve bu ilk idrarla yapildi.Sizce kan vermeye gideyim mi,kan versemde kimyasal olup olmadigi takip etmeden belli olmayacak,napsam bilemedim kafam karisti😏

Eklentiler

• 20210817_102640.webp
    20210817_102640.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar pek bi koyulasma goremedim ben ne dersiniz?Dun yaptigim testle ayni saatte yapmadim 3 saat erken ve bu ilk idrarla yapildi.Sizce kan vermeye gideyim mi,kan versemde kimyasal olup olmadigi takip etmeden belli olmayacak,napsam bilemedim kafam karisti😏
Var bence canım yeni olduğu için çok koyu değildir sağlıklı bir gebelik olur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah 😘bende çok korkuyorum oğlum daha 1 gün sonra 11 ayını dolduracak ve ben adet olmadım bide 4 yaşında kızım var korunduğum halde kasiklarim ağrıyor bugünde göğüslerim sızlıyor hayırlısı ne ise o olsun da psikolojim kesin bozulur yapamam diye çok korkuyorum baya baya ağladım dün

Miratech te bazen yalancı çizgi çıkabiliyor emin olmak için kan ver bence. Kan tahlilini 2 günde bir tekrarla en güvenilir bu

Regli olmama kac gun var bilmiyorum,en erken 21 en gec 28 gunde bir oluyorum.Bugun 18.gunum dün de test yaptim onda da silik cizgi vardi ama kamera da belli olmuyor o yuzden atmadim.Dun yaptigim test oncomed bu miratech.Kimyasal olmasindan korkuyorum daha once basima geldi cunku.Degerli fikirlerinizi alabilir miyim?😊Eki Görüntüle 2901892
Maşallah darısı bana ve isteyen herkese olsun inşallah 🤰 🤲🏻 😍

Var bence canım yeni olduğu için çok koyu değildir sağlıklı bir gebelik olur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah 😘bende çok korkuyorum oğlum daha 1 gün sonra 11 ayını dolduracak ve ben adet olmadım bide 4 yaşında kızım var korunduğum halde kasiklarim ağrıyor bugünde göğüslerim sızlıyor hayırlısı ne ise o olsun da psikolojim kesin bozulur yapamam diye çok korkuyorum baya baya ağladım dün
Hic aglamayin ben de oglum kucukken hamile kalmistim cok agladim, dusuk oldu😥Seneler sonra kizima hamile kaldim korunurken yine,onu da karnimda kaybettim 30 haftalik sonra senelerce denedim olmadi 2019 da bi gebelik daha onun da 9.haftada kalbi durdu.O zamandan beri ugrasiyirum gebe kalmak icin,kimyasallari saymiyorum bile.O yuzden Rabbimin bildiği vardir aglamayin sakin sonra sinavlar cetin oluyor😥Rabbim gonlunce versin

Hic aglamayin ben de oglum kucukken hamile kalmistim cok agladim, dusuk oldu😥Seneler sonra kizima hamile kaldim korunurken yine,onu da karnimda kaybettim 30 haftalik sonra senelerce denedim olmadi 2019 da bi gebelik daha onun da 9.haftada kalbi durdu.O zamandan beri ugrasiyirum gebe kalmak icin,kimyasallari saymiyorum bile.O yuzden Rabbimin bildiği vardir aglamayin sakin sonra sinavlar cetin oluyor😥Rabbim gonlunce versin
Çok üzüldüm senin adına canım Rabbim inşallah gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla, çok zor ama oğlum daha bir yaşında bile değil eğer hamileysem bebek doğunca bu çocuklarım ihmal olur kesin ona da çok üzülüyorum yardım edecek kimse yok bir yandan da millet psikolojik şiddet uygular hiç kaldıramam rabbimden gelen herşey başım gözüm üstüne de işte insan çok yipraniyor test alıp yapmaya çok korkuyorum

Kuzum peşinden geldim bak,kimyasal degilse tabi🤭yalanci cizgi bu kqdar net olur mu acaba
İnsallah peşimden gelirsin kuzum ☺️ bebiş seninle ve sağlıklıdır🤲
Bugun kan versem de kimyasal oldugunu anlayamam di mi 2 gun sonra bir daha vericem artisa gore degerlendirmek gerekecek
Bugün kan verirsen değerini öğrenirsin 2 gün sonra verdiğinde değerin 2 katına çıkmışsa en kötü ihtimalle yüzde 60 artş olmuşsa sağlıklı gebelik demektir. Tabi 2 gün arayla bi kaç kez takip etmen gerekiyor, ☺️

Kızlar konunun yarim kalmaması daha sonra okuyanların da fikir sahibi olmasi acisindan yaziyorum
Son yaptigim testten sonra ertesi sabah kan verdim Beta 101 cikti,2 gun sonra tekrar ettim 312 cikti gebelik var yani.Şımdi bekliyorum biraz vakit gecince doktora gidecem.Rabbim hepimizin gonlune gore versin insAllah💞

Kızlar konunun yarim kalmaması daha sonra okuyanların da fikir sahibi olmasi acisindan yaziyorum
Son yaptigim testten sonra ertesi sabah kan verdim Beta 101 cikti,2 gun sonra tekrar ettim 312 cikti gebelik var yani.Şımdi bekliyorum biraz vakit gecince doktora gidecem.Rabbim hepimizin gonlune gore versin insAllah💞
Tebrik ederim canm rabbim sonuna kadar sorunsuz bi gebelik nasip etsn. Sağ salim kavuşun birbirinize inşallah ☺️🤗🤲❤️

Back
X