Kızlar merhaba, ben de bu başlıktaki çoğu kişi gibi gebe kalmaya çalışıyorum. Reglim gecikti, 2 gün arayla yaptığım testleri ekliyorum yorumlar mısınız sizce bir şey var mı. Bu çizgiler anında çıktı görünür mü bilmiyorum ama. Renklerinden emin olamadım yeniden kan vermek de istemiyorum evde testlerle takip etmek istiyorum çünkü hamile kalamayan hanımlar kan testi sonuçlarının negatif gelmesinin hüznünü çok iyi anlar…. (Mavi olan dünden)
Kızlar merhaba, ben de bu başlıktaki çoğu kişi gibi gebe kalmaya çalışıyorum. Reglim gecikti, 2 gün arayla yaptığım testleri ekliyorum yorumlar mısınız sizce bir şey var mı. Bu çizgiler anında çıktı görünür mü bilmiyorum ama. Renklerinden emin olamadım yeniden kan vermek de istemiyorum evde testlerle takip etmek istiyorum çünkü hamile kalamayan hanımlar kan testi sonuçlarının negatif gelmesinin hüznünü çok iyi anlar….
Sizi üzmek hayal kırıklığına uğratmak istemem ama iki marka da yalancı pozitif çıkarmasıyla ünlü markalar. 2 3 gün bekleyip Awox ya da Predictor (bu markalar kuruma çizgisi veya yalanci pozitif çıkarmaz) ile tekrar yapın zaten varsa çizgi daha koyulaşmış olur. Nimo zamanında beni öyle üzmüştü ki testler zaten az para degil almışken iyisini alıp üzülmeyin sonra olan bize oluyor boşuna ümitlenip üzülüyoruz