kızlar gebelikle ilgili

anonim1624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
21
2
1
19
18 yaşında yeni evliyim. korunmasız sadece bir kaç kere içe boşalmalı beş aylık ilişkim var. adetim düzensiz test yaptığımda ise hep negatif oluyor. daha önce 2021-2022 yılında yumurtalık büyümesi olduğu söylenmişti doktor tarafından ama başka net bir bilgi verilmedi son iki aydır reglim düzelmişti ama bu ay yine gecikti beş gün bugün test yaptım yine negatif

18 yaşında yeni evliyim. korunmasız sadece bir kaç kere içe boşalmalı beş aylık ilişkim var. adetim düzensiz test yaptığımda ise hep negatif oluyor. daha önce 2021-2022 yılında yumurtalık büyümesi olduğu söylenmişti doktor tarafından ama başka net bir bilgi verilmedi son iki aydır reglim düzelmişti ama bu ay yine gecikti beş gün bugün test yaptım yine negatif
Bekarken karından ultrasonla bakıldığı için herzaman tam anlamıyla doğru teşhis konulanamıyor bana da bekarken çikolata kistin var demişlerdi evlendim kontrole gittim aslında pcos varmış. İyi bir doktora tekrar muayene olmanızı öneririm

Bekarken karından ultrasonla bakıldığı için herzaman tam anlamıyla doğru teşhis konulanamıyor bana da bekarken çikolata kistin var demişlerdi evlendim kontrole gittim aslında pcos varmış. İyi bir doktora tekrar muayene olmanızı öneririm
ya benim bugün sol kasığıma ağrı girdi uzun sürdü nedir sence

Eltim 21 gun gecikmeyle ogrendi kan hep negatif haliyle idrar testi de negatif ti tarlusal kullanmasına rağmen gelmedi 21. Gun yaptığında çift cizgi gordu beta 5 binlerdeydi

Merhaba kızlar bende 3yıllık evliyim ve 1kürtaj 2kimyasal geçirdim malesef bu ayı iyi değerlendirdik adetten önce kasık ağrılarım çok adet olcakmışım gibi ağrıyordu bu süreçte sarı kokusuz lekeler geliyordu erken gebelik testi yaptım pozitifti bi kaç gün sonra başka marka ile test yaptım negatifti hamile değilim diye düşünmüştüm taki 23haziran adet günümdü aset olcakmışım gibi ağrılarım var ama olmadım bende dün ve bugün normal gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_7667.webp
    IMG_7667.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_7666.webp
    IMG_7666.webp
    4 KB · Görüntüleme: 15
Bende bugün gittim 10 gün gecikmenin üstüne idrarda ikinci çizgi belirgin silikti bugün kanım 1 çıktı yok yani değişik bir duygu
adet olmadım ama sürekli sıcak basıyor bişey yemek istemiyorum yediğimde az yiyorum ama çatlıyacak gibi oluyorum karnım şiş aşırı yorgun ve halsizim

Back
X