kızlar gebelikte hangi çatlakkremini tavsiye edersiniz?

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
4 aylık hamıleyım karnımda yavas yavs buyumeye basladı sizcehangı kremıkullanayım tecrubelerınızı beklıorum?hangısı daha etkılı ?

RıLASTıL derım ben , ben kullandım catlamadım ama bunun yanında banyolardan sonra bebe yagıda kullandım tavsıye ederım

tamam canım cok tesekkur ederım bebe yagını alıcam.

Ben Lierac kullanıyorum hamileliğimin başından beri. Çok şükür daha bir çatlak olmadı ama genelde son haftalarda olur diyorlar. Her akşam yatmadan önce ve gün içinde duştan sonra sürüyorum. Bir de Palmer's ın Lierac'a göre daha hesaplı olan kakao yağından çatlak kremi var o da başarılı. Lierac 75 TL civarı Palmer's da 25 TL civarı.

hamileligimin basindan 5.ayina kadar bebe yagi kullandim.Ondan sonra her sabah jojoba ve badem yagi karisimi suruyorum,arada bir aksamlari da niveanin badem ozlu kremini.Su ana kadar gobegimde catlak yok cok sukur.Ben pahali kremlerden ziyade dogal yaglari kullanmani tavsiye ederim.

cok tesekkur edeırm arkadaslar saolun tavsıyelerınıze uyucam :)))

Ben ilk dört ay bulduğum kremi sürdüm.Karnım büyümeye başladıktan sonra eczacımın tavsiyesiyle Lierac kullanmaya başladım.ıki tüp kullansan yeter demişti.ıki tüp kullandım.Şu an 37. haftamdayım,şu dönemlerde niveanın e vitaminli çabuk emilen kreminden de sürüyorum.Hiç çatlağım yok,inşallah olmazda.sadece göbeği değil tüm vücudu kremlemek gerekiyor.Lierac'ı sadece göbek ve gögüs için kullandım.Diğer bölgelere (bacak kol vs.) diğer kremlerden sürdüm,sürmeye devam ediyorum,çokta su içiyorum,gerçekten faydası var suyun.

Çatlkaklar için kreme ne zaman başladınız arkadaşlar. çoğunluk gebeliğin başında başlamış gibi geç kalmaan bende başlamalıyım sanırım

kakao yağı ve acı badem sütü kullandım. 3.ayımdan itibaren başladım kullanmaya. sadece göbeğime değil bacaklarıma, basenlerimede sabah akşam hep sürdüm.34 haftalığım şu ana kadar bişey yok. inş. bundan sonrada olmaz. vazelininde çok iyi olduğunu duydum. günde bir kere sürmen yeterliymiş, zaten uzun süre nemli kalıyor kendinde farkedersin..

kakao yağı ve acı badem sütü kullandım. 3.ayımdan itibaren başladım kullanmaya. sadece göbeğime değil bacaklarıma, basenlerimede sabah akşam hep sürdüm.34 haftalığım şu ana kadar bişey yok. inş. bundan sonrada olmaz. vazelininde çok iyi olduğunu duydum. günde bir kere sürmen yeterliymiş, zaten uzun süre nemli kalıyor kendinde farkedersin..

teşekkürler verdiğin bilgiler için

canım bilmiyorum hepiniz ne güzel hiç çatlağı olmamıi ama bende oldu bende hep kullandım duştan sonra bebe yağı felanda sürdüm ama çok feci çatladı göbeğim özelliklede göbek deliğimin aşağıları ve yanları birazda yapı meselesi heralde canım

ben 3.ayımdan beri Lierac kullanıyorum 31.haftamdayım çok şükür çatlamadım hiç

ben lierac kullandım doğum y7apalı 7 ay olacak hiç çatlağım yok
şükür baya korkmuştum çünkü kocaman bir karnım vardı tavsiye ederim....

Benim arkadaşımda lierac kullandı ve onda da hiç çatlak yokmuş.Onu tavsiye etmişti bana..

ben de chicco nun kremini kullanıyorum 5. aydan beri şimdi 7. aydayım çok şükür çatlak yok. kremin kokusunun olmaması ve kalıntı bırakmaması özellikle tercih nedenimdi.

ben 3. aydan itibaren dr. tavsiyesiyle mustela double action kullandım 75 tl oldugu için bide tatlı badem yagı aldım birgün birini birgün birini sürdüm basen popo gogus ve karnıma. 35. haftadayım maşallah gögsüm hariç başka bi yerde çatlagım olmadı.gögsümdeki çatlakların sebebide sanırım bi süre sütyen kullanamadım ondan oldu diye düşünüyorum.

ben 8 aylik hamileyim palmers kakao yagi kullnadim ayrica catlak icin ayrica bir yag aldim onu kullandim gunde iki veya 3 sefer surdum ilk aydan itibaren kullandim su an catalgim yok sonayda ins olmaz bebek yagi kullanmadim cok fazla cunku bebek yagi eger cilt islak degilse yarari degil surekli kullanimda zararli oldugunu duymustum ustunde islak cilde uygulayin diyor zaten gunde 3 kere islatamam kendimi ayrica cildede surekli kullanimda zarari varmis diye duyunca surmedim cok fazla ..

bende 6.ayıma giriyorum badem yağı kullanıyorum şuan için çatlağım yok inşallahda olmaz :) ama dr.um en sağlıklısı hakiki zeytinyağı demişti bademyağından memnunum şuan için :))

Benim derim catlamaya cok elverisli, hamilelik döneminde eucerin isimli bir yag kullandim günde 1 kere dustan sonra, icinde badem ve jojoba yagi vardi , bu marka türkiyede varmi bilmiyorum ama hic catlak olusmadi hamileligimde gercekten öneririm

Back
X