Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta HCG gözükmüyorKızlar yuneutlama donemimdi değerlendirdik kan verdim sizce var mi
Merhaba, gebelik değeri bhcg dir. Bhcg değeriniz attığınız fotoğraflarda yok başka hormonlarınızın sonuçları var.Kızlar yuneutlama donemimdi değerlendirdik kan verdim sizce var mi
Tamam yumurtlama anlasilabilir ama dolendikten sonra hamilelik sadece beta hcg degerinden anlasilir testin varsa test yap regle kac gunun varDoktorum yumurtlama pozitif olduğu burdan anlaşılır dedi
Bildiğim kadarıyla o da yukseliyor zaten ama yine de ilk zamanlarda hcg degeri en dogru sonuchamilelik olsaydı progesteron daha fazla değerde olmaz mıydı ki
Regelime 10 gün var doktorum yumrutan çatlamış gebesin dedi ama yine de adet gününü bekle dedi kesin konusmayinca sormak istedim kızlar bilginiz var miTamam yumurtlama anlasilabilir ama dolendikten sonra hamilelik sadece beta hcg degerinden anlasilir testin varsa test yap regle kac gunun var
Bende beklemek istemiyorum kan da cikarmi bilemedim daha 9 gün oldu adetime de 10 gün varBildiğim kadarıyla o da yukseliyor zaten ama yine de ilk zamanlarda hcg degeri en dogru sonuc
Kesin kanda mi çıkar yani bana gebelik görünüyor ama yine de adet gunu bu bekle dedi kesin konuşmadı neden sizceMerhaba, gebelik değeri bhcg dir. Bhcg değeriniz attığınız fotoğraflarda yok başka hormonlarınızın sonuçları var.
Bende beklemek istemiyorum kan da cikarmi bilemedim daha 9 gün oldu adetime de 10 gün var
Hayır onu geçen hafta dedi yumurta çatlamaya hazır ilişki önerdi üstünden de 9 gün geçti bugün gittiğimizde ise hamilelik var dediYumurta yeni çatladiysa gebelik olma ihtimali var o gün ilişkiye girilirse. Bence doktor onu demek istemiştir 10 15 gune belli olur herhalde tutunursa
Sahte diplomalı doktor mu bu? Ne saçma bir cümle.Regelime 10 gün var doktorum yumrutan çatlamış gebesin dedi ama yine de adet gününü bekle dedi kesin konusmayinca sormak istedim kızlar bilginiz var mi
Evet çünkü geçen hafta gittiğimi de yumrutan var çatlamaya hazır dediği gibi yaptım üstünden 9 gün geçti ve bugün de gebelik var dedi yine de adetini bekle dedi şimdi kan versem çıkar mı acabaYumurtan catlamis gebesin mi dedi valla ilk defa duydum suan bunu tamam catladiginda hamilelik oluyo ama daha gebelik olusmamisken gebesin denmesine sasirdim bilmiyorum cnm kan ver o zmn
Evet net birşey demedi ne düşüneceğimi şaşırdımSahte diplomalı doktor mu bu? Ne saçma bir cümle.
Çok istiyorum ve umitlendim İnsAllah vardır yoksa hayal kırıklığına uğrarımEvet net birşey demedi ne düşüneceğimi şaşırdım
Beta HCG bakilmadan nasıl der hamilesiniz diye? Eşinizin sperm testi sorunsuz mu mesela? Her şey bir yana sebepsiz infertilite diye bir şey var. Ne aptalca umut vermek bu.Evet net birşey demedi ne düşüneceğimi şaşırdım
Allah allah bhcg hormonuna bakmadan gebeliği nasıl görmüş kiKan testi mi vermeliyim yani
Kesin kanda mi çıkar yani bana gebelik görünüyor ama yine de adet gunu bu bekle dedi kesin konuşmadı neden sizce
Evet çünkü geçen hafta gittiğimi de yumrutan var çatlamaya hazır dediği gibi yaptım üstünden 9 gün geçti ve bugün de gebelik var dedi yine de adetini bekle dedi şimdi kan versem çıkar mı acaba