• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bütün normal dönemimde adet ağrısı gibi kasıklarımda bi his var. Bunu yaşayan var mıı?

2-3 aydır deniyoruz ama ilk defa bu yumurtlama zamanına denk geldi ovüyle takip ettim bunu 💜 of vallahi geçsin hemen
Yumurtlama zamanı zaten önemli öncesi ve yumurtlama zamanı değerlenince olma ihtimali çok yüksek güzle haberlerini bekliyorum 🤍

Yumurtlama zamanı zaten önemli öncesi ve yumurtlama zamanı değerlenince olma ihtimali çok yüksek güzle haberlerini bekliyorum 🤍
Sol kasığımda bugün kendini belli eden bi ağrı var dpo 5 normal mi bilmiyorum yerleşme genelde dpo7-9 da oluyormuş umarım bu sızı kötü bir şey değildir henüz reglime 9 gün var normalde 1-2 gün öncesinden göğüs hassasiyetim dışında bir şey olmaz bu nedir merak ediyorum gerçekten

Son güncel durumda değişiklik var mı? Tahmini yumurtlama öncesi birliktelik oldu ama yumurtlama dönemiyle beraber yaklaşık 2 haftadır inanılmaz ağrılarım var sanki her gün regl oldum galiba hissiyle günü bitiyorum.
Birde yine akıntılarım başladı yumurtlama döneminde gibiyim. Üstelik reglime daha 8 gün var dayanamadım test yaptım negatif.
Az kaldı delireceğim 😒
Merhaba canım, benimde öyle regl sonrasındaki 2-3 gün içinde yumurtlama oluyor o hafta full denedik, ve o hafta sonrasında bende bi ağrı oluştu heran regl olucakmış gibi amaok ciddi bbir ağrı kesinlikle değil ufak ufak olur yas öyle. Bugün reglime 6 gün vardı test yapıp bakiyim dedim. Erken gebelik testi. Negatif çıktı. Şuan o kadadan çıktım rehlimi bekliyoeum biraz moralim bozuldu. 1 sene oldu bizim çünkü artık bu ay itibariyle.

Back
X