- Konu Sahibi didossssss
Kızlar gebzede olupta yüzyıla gelen var mı birbirimize yardımcı oallım mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gevşeseydim , yüzyılı bilmiyorum ama medicalpark ta amanullah cagatay iyiymis. Ben su an anadolu saglik merkezine gidiyorum ama pahali oldugundan son aylarda cagataya gitmeyi düşünüyorum. Kararsız kaldım bend
Merhaba bende gebzedeyim 35 haftalık gebeyim.. Ve bebeğim gelmek üzere erken doğum yapabilirim malesef.. Medicalparka gidiyorum Amanullah Çağatay. Ve çok memnunum.
kızlar yüzyılda Op. Dr. M.Akın AZMAN - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ben bu doktora gidiyorum çokda sevdim gebeliğim yeni ama beni çok bilgilendirdi ve çok nazik yaklaştı .herşeyi sordum rahatca ve kalp atışını daha duymadık diye bekleyelim hemen ümitlenip sonra üzülmeyelim dedi işte böle ben sevdim güvendim bakalım neler olacak ilerleyen zamanda
Cnm eveet gördüm doktorunu iyi birine benziyorda ben ahmet beyden vazgeçemiyorum .)
Bebeklerinizi neden ve kaçıncı haftada kaybettiniz. Ben de Çağatay Beye gidiyorum baştan beri. Şuanda risk olduğunu söylediler ama doktorum yok diyor. Sağlık ocağı Üniversite Hastanesinde yapmamın uygun olacağını söylüyor doktorum kendine güveniyor.Canım ya ben 2 bebeğimide amanullah beyde kaybettim tamam çok ilgili çok iyi ama bilmiyorum bana ahmet bey daha iyi geldi çnkü herşeyimle ilgileniyor.. Allah bi seste kurtarsın canım.. Erken doğum artık normal çnkü bende ilk bebeğimi erken doğurdum 33 haftalıkken ve çokta sağlıklı
Amanullah isinin en iyisi gebzede bence komsumun kimseni yapmam dedigi ameliyatini o yapti cevreden de kotu duymadim bende gitmek istiyodum ama esim erkek die istemedi burcu hanima gidiyorum ben oda cok iyi bir dr suan icin iyi gidiyoruz bakalimHanımlar ben 4 aylık hamileyim. Medikalparkda Doğum yapmak istiyorum amanullah Çağatay ve Ahmet rıza esmer arasında kaldım.soley hanımda iyi ama Konak hastanesini sevmiyorum.sizler tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.sezeryancı doktor istemiyorum kararsızım
Cevabınız için teşekkür ederim amanullah bey için çok iyi yorumlar duyuyorum gebelik takibi için ama sezeryan tercih ediyormuş hep kime sorsak sezeryan diyo o yüzden tırstım bende.yorumlarda hep eski kimse tecrübelerini yazmıyor nedenseAmanullah isinin en iyisi gebzede bence komsumun kimseni yapmam dedigi ameliyatini o yapti cevreden de kotu duymadim bende gitmek istiyodum ama esim erkek die istemedi burcu hanima gidiyorum ben oda cok iyi bir dr suan icin iyi gidiyoruz bakalim
Cnm suan ki zmnda eskiye nazaran normsl dogum azaldi zaten yediklerimiz içtiklerimizden mi bilemiyorum ama ben hic bir dr isteyerek bir anneyi bu duygudan mahrum birakicagini zannetmiyorum gorunuste cok iyi bir dr benziyo gercekten benm bir oglum var sezeryan oldu 41 haftamda dr hala bekliyebiliriz dedi ama ben artik korktum eger kaynarca yuzyila gidebilirsen hale kayirani tavsiye ederim bnm kucuk oldugu icin gidemiyorumCevabınız için teşekkür ederim amanullah bey için çok iyi yorumlar duyuyorum gebelik takibi için ama sezeryan tercih ediyormuş hep kime sorsak sezeryan diyo o yüzden tırstım bende.yorumlarda hep eski kimse tecrübelerini yazmıyor nedense