• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GEÇ DÖLLENME OLABİLİR Mİ?

gulcesln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
15
1
1
Regl gecikmesinin 3.günündeyim kan vertim betam 27 cıktı idrar testi de böyle attım size acaba kimyasal mı geç döllenmemi aynı durumu yaşayan var mı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-12-01 at 16.11.58.webp
    WhatsApp Image 2025-12-01 at 16.11.58.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2025-12-01 at 16.11.23.webp
    WhatsApp Image 2025-12-01 at 16.11.23.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 50
Düzenli artış olup olmadığını izlemeniz gerekir. 3 kez 2 günde bir kan verin baktınız ki düzenli artıyor kese görmeye gidersiniz.

Ben de 2 gün gecikme ile 45 değeri ile öğrendim düzenli arttı çok şükür şu an 7. Haftadyım. Stres yapmayın ben çok yaptım ve sevinmem gereken zamanları panikle geçirdim maalesef

Ben de 2 gün gecikme ile 45 değeri ile öğrendim düzenli arttı çok şükür şu an 7. Haftadyım. Stres yapmayın ben çok yaptım ve sevinmem gereken zamanları panikle geçirdim maalesef
Maşallah. Ben 3 kez düşük 1 kez de 32 haftada ölü doğum yaşadım da ondan biraz panikliyorum hep olumsuz birşey olacakmış gibi geliyor. Ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim

Regl gecikmesinin 3.günündeyim kan vertim betam 27 cıktı idrar testi de böyle attım size acaba kimyasal mı geç döllenmemi aynı durumu yaşayan var mı
Merhabalar rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah, ovulasyonunuz ne zamandı ilişkiden ne kadar geçti testi 3.gün mü yaptınız bende gecikmedeyim 2.gün negatiftir diye bakmıyorum

Merhabalar rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah, ovulasyonunuz ne zamandı ilişkiden ne kadar geçti testi 3.gün mü yaptınız bende gecikmedeyim 2.gün negatiftir diye bakmıyorum
Ovülasyon 16 kasımdı dpo 12 de test yapmaya basladım regle 2 gün varken silik çift çizgi çıkmaya başladı bugün 3.gün gecikme kan verdim. Ama 2.gün gecikmede varsa çıkar siye düşünüyorum geç döllenme olunca biraz daha geç belli oluyor inşallah gönlünüzce olsun

İlk değere göre yorum yapmak doğru değil artışı önemli. Dediğiniz gibi geç döllenme de olmuş olabilir. İzleyin
Merhaba benimde gecikmemin 5. Günü gecikmenin 1. Günü kan da negatif çıktı 2. Günü idrarda negatif çıktı geç döllenme olabilir mi bazı belirtiler var ama sizce ne zaman kan vermeliyim

Benim takvime göre 4 gün sonra yumurtlamam olmuştu bu da benim gebeliğimi son adet tarihine göre 1 hafta geri düşürdü. Ama beklenen adet tarihinden iki gün sonra idrar testinde çok silik pozitif kan testinde de 45 değerini gördüm. Yumurtlamanızın ne zaman olduğunu bilemediğimiz için gebelik varsa ne kadar da pozitif çıkar bilemiyorum açıkçası

Benim takvime göre 4 gün sonra yumurtlamam olmuştu bu da benim gebeliğimi son adet tarihine göre 1 hafta geri düşürdü. Ama beklenen adet tarihinden iki gün sonra idrar testinde çok silik pozitif kan testinde de 45 değerini gördüm. Yumurtlamanızın ne zaman olduğunu bilemediğimiz için gebelik varsa ne kadar da pozitif çıkar bilemiyorum açıkçası
Benim uygulamaya göre yumurtlamam 13 ya da 14 Kasım gösteriyor o tarihlerde ovülasyon testi yaptım ama silik gördüm diğer günler yapmadığım için erken oldu herhalde diyip üzerinde durmadım testte yapmadım başka çünkü bazen 1 2 gün erken yumurtlaya biliyordum ama sanırım geç yumurtladım

Back
X