Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

aahhh keşke benim kocamda pijama giymeme izin verse. sevmez akşam olunca özenli olmamı günlük kıyafetlerimin mutlaka çıkarmış olmamı ister. offfff sıkıldım ama bende artık. şöle rahat rahat pijama giyinsem nerdeeeeeeeeee
yok anam yok illaaaaaaaa süslü püslü gecelikler giycen saten,, dantellii falan
normal pembe renk yazlık elbise geceliğim var çok güzel kolsuz çok cici ona bile bu ne diyor :(

ne ateşli hatunlarsınız nan tatlicadiarzu
valla ben giyiyorum pijemalarımı yatıyorum
olmadı üşüyosam bide kocemin polarlarından geçiriyorum üstüme deviriyorum popomu yatıyorum :icecream:
uyurkene üstümde olandan kime ne önemli olan uyumadan önce ne olduğu jeyyar

olmadı üşüyosam bide kocemin polarlarından geçiriyorum üstüme deviriyorum popomu yatıyorum :icecream:

İlona ya katılıyorum

:utangac::utangac::utangac:

İlona ya katılıyorum

:utangac::utangac::utangac:

buyrun asıl ateşli hatunlar burda...
demedi demeyin...tatlicadiarzu

katılıyorum valla :teytey:
uyurken ne görür ne hisseder laelaelaelaelae farkına bile varmaz tatlicadiarzu
yazın saten gecelik, askılı şortlu takım giyerim. hatta evin içinde öyle gezerim. kışın pijama giyerim. ama çok kalın değil
önemli olan uyanıkken ve gözleri açıkken kocamın yanında ne giydiğim :dance:

valla yazın öyle pijama falan giyemem; tahmin etmişsinizdir nasıl yattığımı zaten adanada o sıcakta farklı yatılamıyor:) klima derseniz de yatılan odada klima çarpıyor beni. kışın da daha çok gecelik giyerim; ancak özel dönemimdeysem eşofmanı tercih ederim [/B

öyle demeyin kızlar ya uyanırsa da görürse nolcak sengözlerimebaksanab adamın hevesi kaçar sonra :dance:
katılıyorum valla :teytey:
uyurken ne görür ne hisseder laelaelaelaelae farkına bile varmaz tatlicadiarzu
yazın saten gecelik, askılı şortlu takım giyerim. hatta evin içinde öyle gezerim. kışın pijama giyerim. ama çok kalın değil
önemli olan uyanıkken ve gözleri açıkken kocamın yanında ne giydiğim :dance:

kislar saten gecelikten bahsediyorsunz ama annenelerimiz zamaninda saten gecelik mi vardi.giyiyorlardi basmali pacali donlari, uzun cicekli entarileri giriyorlardi yataga.tatlicadiarzu
biraz dogal olalim demisırnaşık şey

bazen okuldan geldiğim kıyafetlerimle uyuyup kalıyom tatlicadiarzu ama arkadaşlar uyandırıyo ya rahat bıraksalar öle yatacam ama zorla pijama giyiyom vallah

Ev kıyafetiyle yatağa mı girilir kızlarrrr??? duymamış olayım:kızgın:, hiç sevmem..

Saten pijamalarım ve geceliklerim çok var şutarafagitti.Onları giyerim, zaten evim çok iyi ısınır benim. şutarafagitti, sıkı sıkı giyinmeme gerenk kalmıyor, fazla da üşümem, karda bile botlarım içinde ince çorap vardır..jeyyar

Polar molar sıkar beni, boğulurum ben, normalde de polar birşey giyemem zatenşakkıdı, neyse.

Yazın da, mini askılı gecelik süper oluyor..Öyle işte..:icecream:

ben ortaokuldyken ağlıyodum anneme; "üniformamla yatcam sabah giymesi zor oluyo" diye :roflol::roflol::icecream:

ben asla kapalı yatamam sadece özel günlerimde uzun pijama altıyla yatıyorum o zamanda üstü açıyorum:roflol:
uzun geceliklede yatamam ben.
üşümüyorum o yüzden rahatım

depremden korkanlarda baş uçlarında sabahlık bulundursunlar ben hemen giyiveriyorum.valla deprem olucak diye kasmam kendimi:icecream:

Back
X