Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

valla ben yatak odası çok sıcak olduğu için,anladın sen onu, formunda yatıyorum.zemuszemus

Ben üstüme bir de tiftik yelek giyiyorum uyanmadan elini melini atınca saç zannediyo al sana temas :D[/QUOTE

ölcemmm gülmektennnn hahahahahahahhahah
şuan bekarımm ondan pijama amailerde bilemem gecelik asla sevmem insanın kafasına çıkıyorrr:))))
:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
off neg üzel yaa benim omuzlarım çok sık tutuluyor ve ben pijama giyiyiorum üşümemek için nerseyse yazın bile elyaf yorgan örtüom bende gecelik giymek çok istiyorum ama omuzlarım tutulur diye korkuyorum yaa bakalım ilerde nasıl olacak şimdilik pijama yazın kısa kollu olsa bile boynu acık değil off bu omuzlarım boynum off ömrümü yedii

valla böyle soğuklarda pamuklu pijamasız olmuyo onsuz uyuyamıyorum opuyorumnanaktan...yazın da saten iyi oluyoaklinialirimsmile

gülşahçım eşimle onun konuşmasını yaptık geçen öyle bir yatıyorsunki yanıma çelik yelek mübarek kokunu bile alamıyorum demişti kaydirigubbakcemile3sonra adamın istediği olsun dedim giydim geceliğimi sabaha kadar bi taraflarım dondu kaydirigubbakcemile3yazın ok. giyiyorum ama kışın çok üşüyoruumm o yüzden pamuklu pijamalarımı giyiyorum.

Vallahi olgun ve deneyimli 20 yıllık evli bir komşumuz daima seksi geceliklerle yatın dedi..evlilik için çnemliymiş fakat ne hikmetse kocası şehir dışında calışır yanına yılda bir anca gelir...bağlılık gecelikle olmaz bence..

yazın açık saçık saten giyerim
kışınsa ince pijamalarımla yatarım renkli renkli eşim bayılır renkli pijamalarıma ayılıyı giysene diyo bana :roflol:

yaz veya kış sorun değil,yatak odasında sürekli aynı ısıda yatıp uyuyoruz o yüzden genelde değişiyor.canım ne isterse :)
bazen çok seksi bir gecelik bazen çocuksu bir eşorfman,
bazende cici bir şort ve cici bi atletle...
tek model takılmıyorum ben..hepsiyle rahat ederim.
hiç giymeyeceğim tek şey; saten uzun pijama ve uzun kollu üstü varya hani
hayatta giymem sevmiyorum

ben severim değişik giyinmeyi ,bi bakmışsın günlük pijama ,aklıma eser saten gecelik ,bazen pamuklu uzun gecelik ,değişiyo kafama göre ..

kocamla... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
picamaaaa... çiçekli böcüklü cici picamalar..

YASASIN PIJAMAAAAAAAAAA
ya kisin gecelik giyorum bazen sonra 1-2- saat sonra dondugum icin geri ayiciklarimi giyorum,yazin da gecelik,kisacik sort atletlerle.zaten yarim saat sonra ustunde bisiy kalnmiyor pek ozenmeye gerek yok ki

Pijamalarımla.Bir de küçük bir yastığım var ona sarılıp yatıyorum.Öyle güzel uykum geliyor ki ona sarılınca.Hemen uykuya geçiveriyorum...sempatiksalakcinni

valla ben ayıptır söylemesi tangayla yatarım üstümede güzel bi sıfır kol

ay sen beni çok güldürdün ya ben birini o şekilde uyurken düşünemiyorum şaka her halde bir şeyler olurken iyide şekil uyurken pek hoş gözükmez sanırımsırnaşık şeysırnaşık

walla bende gecelık olayını sewerım bazende iç çamasırlarla dalıwerırım kocacım yeterı kaaa ısııtır benüüü
emmeeeeeeee bebeğim olduktan osnra memcburen esofman gıyıyom kı gece kalk emzır üşüyorum
cunku terlıyom dogurdugum gunden berı yaaa
bıtse su ter ısıde bende cıpıl yatsamm

ben de ayılı böcekli kedili cici pijamalarla yatarım koam böle çok sevioooookaydirigubbakcemile3

99 depremine kadar yazın sadece üstüme bir tişört giyip yatıyordum. Depremden sonra yazları üstümde tişört veya askılı penye bir bluz ve şortla uyuyorum. Kışın ise pijama.

Back
X