Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

:roflol:
Aslında bende bir kaç kadın var. Biri de tam cimcime. Saçları iki örgü, ayaklarında pofidik terlikleri olan ve gece yatağa önünde ayıcıklı resmi olan pembe gecelikle de yatağa girebilen, sevdiceğinin ''miniğim'' diye çağırdığı bir tiptir kendisi, tanıştırayım. E bu durumda sevdicek ne konumunda oluyor: çocukluğumda kucağımdan hiç indirmediğim Tombi adındaki oyuncak ayımŞeniz:icecream::asigim:

güzeldi:roflol::roflol::roflol::roflol: diğerlerinin ismi nedir acaba:roflol:jeyyar

yazın iç çamasırlarımla yatıyom :kahve:
kışın giyerim geceliğimi yerimseniben

yatak dedimmi önce kendimi rahatımı düşünürüm o yüzden kışın pijama yazın şortla yatarım.

gecelik giymeyi çok seviyorum ama bu aralar geceliklerimin içine sığmadığım için (hamileyim):teytey: mecburen pijamalarla idare ediyorum. :icecream:

gecelik hayyatta giyemem çünkü sabah kalktıgımda kaltuk altımda buluyorum en iyisi pijama yada cıbıl cıbılbeni serin tutacak şeyler tercihim hergece seksi giyinemem çünkü yatakta tek degilim.

Şort şort Şort :roflol:
gecelik falan giymem ben her tarafım açılıyo tatlicadiarzu
kaprili pijamalarım var üstüde kısa kollu
çok seviyom onları giyerim şakkıdı

valla bnd eyazın oldugu ıcın altta sort uste debı badı tamm kısnsa esofman gıyerım ama tabı bazen duruma gore degısır degısıklde fayda var :))))

pijama mı,eşofman mı,gecelik mi,yada eşinizin istediği tarzda mı?
ananem ben nişanlıyken bana bir kaç tane gecelik vermişti sandığından uzun evliliğin sırrı yatağa ev haliyle girmemek.en azından gecelik giyin demişti.
ama ben rahat olayım diye yazın şort badiyle,kışında eşofmanla yatıyorum.sizler?
:kahve:

aynen nasıl rahatsam öyle yatıyorum en güzelide bu zaten lülülülülülü

yazın saten gecelık
kışın ıse saten pijamalarımla yatarım
alışmısım bekarkende boleydım hem rahat üzerime yapışmıyo serın tutuyo

bende gecelık tercıh edenlerdenım huyum kurusun sexsu olmam lazım napaım renklı renklı gecelıkler en cokta tul olursa ıcınede hıc bısey gıymeden gıyılırse tabı tercıhım lol sevıorum napım sexsu olmayı huyumkurusun

valla gecelik tercih ediom hani şu tül olanlardan.ama bazende iç çamaşırıyla yatarım:asigim::asigim::asigim:

valla cnm ne istersem hiç belli olmuyo özelliklede yazın bazen şort ,badi bazen gecelik
kışında eşofman ,pijama artık çocuklar büyüdü fasla açılamıyom yaanii

Back
X