Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

ben seksi gecelik severim sırf kocam için değil kendi göz zevkim içinde kıjlar aslında kadınlar herşeyi kocaları için yapmazlar önce kendimiz ne dersiniz

bende gecelik giymeye çalışıyorum ama toplanıyor sıkıntı basıyor.her zaman gecelik giyemesemde çarpıcı şeyler giymeyi seviyorum tabi eşimde çok hoşuna gidiyor

ağustosta evlenmiştik. ilk başla saten gecelikler giydim. anam o ne yazın yakar kışın dondurur. giyenleri tebrik ediyorum. ama benim harcım değil anam. aslında özen göstermek gerek. ama olmuyor yaf en rahatı bildiğin penye pijama...

ben kisin üstüme dar bi t-shirt altimdada ic camasirimla yatiyorum,daral geliyo bana napiyimkafamçokkarıştı,ya
organ acilirsa diye oda..
yazinda genelde ya tüm ic camasirimla yada sadece alt ic camasirimlayerimseniben

Kışları pijama giyerim. yazları şotlu takım ve değişik kısa gecelik giyerim. kışları gecelik giyenleri tebrik ederim. ben de istiyorum ama giyemiyorum. çünkü ben çok üşürüm. eşim iyi ısıtır ama ben donarım. çünkü soğuk odada yatıyoruz. o yüzden giyemiyorum:çok üzgünüm:

Yazın

askılı badi - şort - çorap

Kışın

polar eşofman - çorap (eşofmanın paçaları mutlaka çorabımın içinde olmalı):roflol:

Lütfen topici imha etmeyin evlenince tekrar görüşürüz. tatlicadiarzu

ben yazın bile çorap giyiyom

patik çorap bile değil

normalinden bişey

damarlarım inceymiş kan gitmiyo ayaklarıma o zamanda üşüyo

hiç gecelik kullanamadım çünkü gecelik kafama çıkıyor resmen. 99 depreminde iç çamaşırlarıyla kaçan insanları gördükten sonra asla iç çamaşırı ile yatmadım.

şimdi ise yazın şortlu takım giyiyorum kışın ise pamuklu pijama takımlarını.

ılahı hatunlarrr guldurdunuz benııı..
herkes ayrı bı komedıııı:roflol:

hıc dusunmemıstımmmm...
bende dıyorum kıı nıye bızım kı 10 gunde veya haftada 1 oluyo dıye kendı kendıme soruyodummm..(anladınız sız onu)
megerrr bu pıs polarla ponponlu pıjamaların yuzundenmısss bu aksamdan ıtıbarennn polarlı ponponlu gecelıklerı atıyorummm uleeyyyyynnnn:kızgın:

hiç gülecegım yoktu ya cok hossun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yazın kapri takım kışında normal uzun kollu pijama.satenlerim var ama yazında üşüyorum ben üstelik hep yukarı çıkıyor.

izmir rezalet sıcak-sütyen don..evde kimse olmasa cıbıl cıbıl olurum....
evlendikten sonra ne giyeceğim benimle iyi geçinmesine bağla-yoksa giyerim yünlü iç donu çiçekli çiçekli..hayattan tiksindiririm...
yada en güzeli giy en seksü geceliği adam bi hevesle beklerken totoyu yan devir zıbar!

Back
X