Kızlar geçen ay adet görmedim test yaptim negatif ama kesede yok

Maviokyanussssssssssddddd

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
19
-6
6
28
Merhaba iyi günler kızlar geçen ay 2 gün adet gördüm sonra pembe leke geldi 3 günde kahwe rengi lekelenme oldu. Şuanda uyku hali war idrara sık sık çıkarım mide bulantısı bacaklarda kasılma kasıklarda hafif batma war böyle bi durum yaşayan war mı

Kuzum kan testi yaptırdın mı?

Başlığa kese de yok yazmışsın canım onu nerden anladın, anlayamadım ? 120yse hamilesin ama düzenli takip edilip 2 günde bir kan vermen gerekiyor. Düzenli artış olup olmamasına bakılması gerekiyor.

Başlığa kese de yok yazmışsın canım onu nerden anladın, anlayamadım ? 120yse hamilesin ama düzenli takip edilip 2 günde bir kan vermen gerekiyor. Düzenli artış olup olmamasına bakılması gerekiyor.
Ewet vajinal ultrasyona girdim kese yok dedi belirtiler olduğu halde bu şekilde olan war mı merak ediyorum inşallah kuzum dış gebelikten korkuyorum

Ewet vajinal ultrasyona girdim kese yok dedi belirtiler olduğu halde bu şekilde olan war mı merak ediyorum inşallah kuzum dış gebelikten korkuyorum
Ben de daha önce dış gebelik geçirdim canım, düzenli kan verip artışa bakmaları gerekiyor.inşallah değildir. Ya doktorunu değiştir ya da tekrar git kan ver. Kanama ya da lekelenme gibi bişey var mı şuan ?

Şuanda hiçbirşey yok sadece dün gece uzanırken sağ kasıkta batma kasılma oldu

Şuanda hiçbirşey yok sadece dün gece uzanırken sağ kasıkta batma kasılma oldu
Bence kendini strese sokma canım, altta arkadaş da yazmış 120 betayla görünmesi imkansız. Biraz daha sabret derim ben. Ama düzenli artışı takip için kan ver derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…