oncelikle canim icten yazilarin icin ve yardim ettigin icin cok sagol canim inan cok onem tasidi yazdiklarin.yazdiklarini yavas yavas hayatimda uyguluyorum guzelim.biraz zor oluyo kizim icin ama:))) bayabi mizildaniyo bide agrilari olmassa gazini cikartamayinca hemen kusuyo .inan yemek yedikten sonra defalarca gazini cikartiyorum surekli kusucajkk gibi yapiyo eyer tam cikartamassada kusuyo kustugu icinde cabuk acikiyo bayabi zorluyo beni biraz ele ayaga gelsede bende rahatlasam .canim cok sagol canim sende bi omur evlatlarinla cok guzel bir omur gecirirsin.cok sanslilar senin gibi bi anneleri var once minisleri sonra seni cok optum canimcanım aysımacıgım;
benım ufaklıkta ılk gunlerde boyle yaptı.dogru yoldasın.aglamaktan uyuyordu.arada kalıkıp devam edıp gerı dalıyordu.baktı ben azımlıyım 3gunde pes ettı:))))))
bu aksam sofrayı kurarken babası ablasıyla oynadı.altını degıstırıp karnını doyurdum.optuk hepımız yatırdık.kapıısnı kapatıp.gozlerının ıcı guluyordu uyku saatıne yatagına kavusunca:)))))
bız gıdıp kızımızla yamegımızı yedık sohbet ettık.o uyudu.8de yattı.bızde rahat edıyoruz oda.sabah 4 5 gıbı kalkar mamaya o kadar:))))))
ben once sandımkı hıc sıkılmam bunalmam buyuk kızı oyle alıstırdım.sevgı bu sandım.ama cocugada yazık.ozelını yatagını sevgıyı bılmesı lazım.ınsan zamanla ogrenıyor ıste.dusunuyorum esımde dıyor bazen.ılk baslarda aglıyor dıye uzuluyordum canım ama ıyıkı sen bıldıgını yaptın dıye:))))))
sımdı halımız nıce olurdu dıye:))
daha guzle gunler senın olsun ınsaallah canım.sende cok cekmıssın gecmıste.RABBIM bunların hatrına sana bundan sonrakı hayatında mutluluk saglık nasıp etsın omrun boyuca.bende senın sekerlerı opuyorum canım:)))))))
canım benim hiç unuturmuyum seni ne kadar merak ettim seni hep profil bilgilerinden mesajlarını takip ettim çoooookk meraklandım, ama çok şükürki doğurduğunu öğrendim rahatladım,aman canım RÜYAN ÇOK ŞEKEERRR YERİM ONU BEN BİZDEDE GAZ SIKINTISI VARAMA ŞURUPLA ÇÖZÜYORUM NEO BABY BURDA BİR DOÇ.HEKİMİN TAVSİYESİ.SANIRIM DEDİĞİN GİBİ ŞIMARMIŞTIR BENİM KIZ TOPAÇ OLDU MAŞALLAH DEYİN 5.800 KGVE DOĞDUPUNDA 2.360TI VE ŞUANDADA SALONDAN ÇIĞLIK ATIYOR ANNEEEEEEEEEE DİYE ÖPÜYORUM CANIM GÖRÜŞELİM OLURMU KENDİNE VE MİNİKLERİNE ÇOK DİKKAT ET BİTANEM ..... AYRICA ADINA FORM BİLE AÇMIŞTIM TEKRAR GÜNDEME GETİREYİM (LAF ARAMIZDA DOĞUM HEDİYESİ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?