Merhaba. Ben tam olarak 14. Haftaya kadar sürekli kahverengi leke gördüm. Ama bende kanama alanı da vardı. Sürekli yatarak geçirdim hamileliği ve çok şükür sıkıntısız bir şekilde kucağıma aldımKızlar 7 haftalık hamileyim 1 haftadır kahverengi akıntım geçmiyor günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum 2 günde 1 progestan iğne kullanıyorum hastaneye gittim kanama alanı yok dedi bebeğin kalp atışlarını da duyduk 3 gün önce korkuyorum ya çok zor şartlarda tüp bebek yapıp hamile kaldım ilk çocuğum olucak inşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırsak benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu hiç
Ya kontrolümde 2 hafta sonra bu akıntı hep böyle devam mı edicekMerhaba. Ben tam olarak 14. Haftaya kadar sürekli kahverengi leke gördüm. Ama bende kanama alanı da vardı. Sürekli yatarak geçirdim hamileliği ve çok şükür sıkıntısız bir şekilde kucağıma aldım
Kızlar 7 haftalık hamileyim 1 haftadır kahverengi akıntım geçmiyor günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum 2 günde 1 progestan iğne kullanıyorum hastaneye gittim kanama alanı yok dedi bebeğin kalp atışlarını da duyduk 3 gün önce korkuyorum ya çok zor şartlarda tüp bebek yapıp hamile kaldım ilk çocuğum olucak inşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırsak benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu hiç
Bende 6 haftalığa girdim benimde 2 gün önce başladı kahverengi lekeler bugünden itibaren azaldı gibi. Doktor ilacı arttırdı fitil 2 inmiştik iğneyi iptal etmiştik ilk keseyi gördüğümüzde lekelenme olunca 3 çıkardı fitil iğne de günde 3. Kanama alanı vs yok kese büyümüş ama lekenme olduğu için düşük riski var dedi çok şükür iki gündür stresliyim yaniKızlar 7 haftalık hamileyim 1 haftadır kahverengi akıntım geçmiyor günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum 2 günde 1 progestan iğne kullanıyorum hastaneye gittim kanama alanı yok dedi bebeğin kalp atışlarını da duyduk 3 gün önce korkuyorum ya çok zor şartlarda tüp bebek yapıp hamile kaldım ilk çocuğum olucak inşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırsak benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu hiç
Şuan biraz azalma oldu progestan kullanmak gerekiyor sürekliCanım bende seninle aynı durumdayım şuan 7 haftalık hamileyim durumun nasıl
Banada öyle demişti doktor sen ev işleri falan yapıyormusunBende 6 haftalığa girdim benimde 2 gün önce başladı kahverengi lekeler bugünden itibaren azaldı gibi. Doktor ilacı arttırdı fitil 2 inmiştik iğneyi iptal etmiştik ilk keseyi gördüğümüzde lekelenme olunca 3 çıkardı fitil iğne de günde 3. Kanama alanı vs yok kese büyümüş ama lekenme olduğu için düşük riski var dedi çok şükür iki gündür stresliyim yaniama kime sorsak herkes geçirmiş bunları normal diyor kimisi.. benimki çok şükür azaldı gibi ama aşırı şişkinlik var ve tüm gün midem ağrıyordu artık stresden mi oldu hormonlardan mı bilemiyorum ama o düşük riski lafını duyunca moral falan kalmadı.
Ben lekelenme başlayınca 2-3 gün yattım aşırı yürüyüş yapmadım canım bugün lekelerim azaldı sanki eski rengine dönuyor. Temizlik vs yapmıyorum sadece cuma gününe kadarBanada öyle demişti doktor sen ev işleri falan yapıyormusun
Durumunuz ne oldu acaba lekelenmeler geçti miKızlar 7 haftalık hamileyim 1 haftadır kahverengi akıntım geçmiyor günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum 2 günde 1 progestan iğne kullanıyorum hastaneye gittim kanama alanı yok dedi bebeğin kalp atışlarını da duyduk 3 gün önce korkuyorum ya çok zor şartlarda tüp bebek yapıp hamile kaldım ilk çocuğum olucak inşallah sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırsak benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu hiç
Şuan geçti ama progestan 200 mg fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum progestan 100 mg ağızdan alıyorum günde 3 defa bide 2 günde bir progestan iğne kullanıyorumDurumunuz ne oldu acaba lekelenmeler geçti mi
Kaç gün sürdü ve bitti acaba benim de 8 gündür devam ediyorŞuan geçti ama progestan 200 mg fitil olarak günde 3 defa kullanıyorum progestan 100 mg ağızdan alıyorum günde 3 defa bide 2 günde bir progestan iğne kullanıyorum
Benim 15 gün falan sürdü belki daha fazlaKaç gün sürdü ve bitti acaba benim de 8 gündür devam ediyor
Çok teşekkür ederim inşallah benim de biter hala bitecek gibi değil amaBenim 15 gün falan sürdü belki daha fazla
Progestan çok önemli kullanırsanız hepsini iyi olurÇok teşekkür ederim inşallah benim de biter hala bitecek gibi değil amaumut oldunuz en azından
Ben de 3 tNe fitil kullanıyorum bir de 3 güne kalçadan progestan. Her gün yapıyordum ama ateş yapıyor bendeProgestan çok önemli kullanırsanız hepsini iyi olur
Hmm bence progestan 100 mg eczaneden alın ağızdan kullanın günde 3 defaBen de 3 tNe fitil kullanıyorum bir de 3 güne kalçadan progestan. Her gün yapıyordum ama ateş yapıyor bende
Bir sorayım ben de 3.denememde zar zor hamile kaldım şimdi de bu lekeler çıktı kaybetme korkusu ne zormuş umarım geçer sizin gibiHmm bence progestan 100 mg eczaneden alın ağızdan kullanın günde 3 defa
İnşallah geçerBir sorayım ben de 3.denememde zar zor hamile kaldım şimdi de bu lekeler çıktı kaybetme korkusu ne zormuş umarım geçer sizin gibi
Ne durumdasınız acabaBir sorayım ben de 3.denememde zar zor hamile kaldım şimdi de bu lekeler çıktı kaybetme korkusu ne zormuş umarım geçer sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?