Anladım canım hayırlısı bakalım artık sağol cevabın içinKızlar yanlış bilgilendirme yapmayın.
Alttan ultrasonun gebeliğe hiçbir zararı yok.
Zararı olsaydı her kadına hamilelikte cinsel ilişki de yasaklanırdı sonuçta aynı şey.
Çoğu dr hcg artıp karından görünene kadar vajinal ultrason yapar.
Kahverengi akıntınızın onunla bir alakası yok.
Anladım canım hayırlısı bakalım artık sağol cevabın için
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim dün zaten herşey yolunda beş haftalık dedi kalp atışı da var dedi tahlil falan almadılar on günlük ilaç verdi iyice yerleşsin gel tahlil yapalım dedi ultrason yapalım tekrar dediBen de keseyi vajinal ultrasonla gördüm.
19'unda kalp atışı için de öyle yapacak.
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim dün zaten herşey yolunda beş haftalık dedi kalp atışı da var dedi tahlil falan almadılar on günlük ilaç verdi iyice yerleşsin gel tahlil yapalım dedi ultrason yapalım tekrar dedi
Bilmiyorum canım hemen bir dk baktı çok kalmadı o şey içimde herşey yolunda dedi kalp atışı dedim ben duydum dedi yada ben yalnış anladım bilmiyorum zaten benim hesabıma göre dün 5+4tükAmin inşallah.
Doğrudur 5. haftada yapılacak başka bir şey yok.
Ama 5. haftada kalp atışını nasıl duymuş anlamadım.
Ben 6. haftanın içinde keseyi ancak gördüm.
8. haftada kalp atışı duyucaz.
Bilmiyorum canım hemen bir dk baktı çok kalmadı o şey içimde herşey yolunda dedi kalp atışı dedim ben duydum dedi yada ben yalnış anladım bilmiyorum zaten benim hesabıma göre dün 5+4tük
Hayırlısı canım ya bakalım herşey Allah tan5+4'te kalp atışı pek mümkün değil canım.
Ancak keseyi görür.
Kızlar adetim 12gün geçti dün doktora gittim alttan muayene ettiler daha küçük diye ilk başta korkularım var istemiyorum üstten bakın dedim bişey olmaz daha küçük dediler sonra beş haftalık herşey normal dedi kalp atışı dedim duydum dedi neyse ondan önce de benim gün içinde peçeteye gelen nokta kadar bazen biraz iki üç nokta kadar kahverengi lekelerim oluyordu doktora dedim olmaması lazım dedi ilaç verdi eve gelince kahverengiler baya vardı dedim alttan muayene den oldu herhalde akşam da kan gelmeye başladı sabaha kadar bir günlük ped doldurcak kadar geldi doktor verdiğim üç tane iç dedi hemen aradığımda içtim sabahta bi tane neyse çok uzun yazdım varmı aranızda böyle bişey yaşayan ve sonuç ne oldu
Çok sağol canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah sanada az kalmışCan'ım alttan bakmanın hiiiç bir riski yok , zaten belli bir haftaya kadar üstten görünmüyor , gittiğim doktor alanında çok iyi bir Prof , benim de kanama olmuştu mecbur keseyi görmek , kesenin etrafında kanama var mı yok mu anlamak için de alttan muayene şart.. Kanamanın sebebi farklıdır
Çok sağol canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah sanada az kalmış
Amin inşallah canım hayırlısı öyle yapıyorum bende bakalım kırmızılar kahverengi oldu az az devam ediyor amaCnm tam kirmizi ve pembe kan olmadigi surece kafana takma eger cok gelirse ve kirmizi renkte olursa tekrar git doktora
Bnm 12. haftaya kadar ara ara lekelenmem oldu doktor yerlesme kanamasidir bebek yerlesirken normal dedi bnmki genelde kahverngiydi arada cok az kirmizida geliodu progestan kullandim bu surecte ve bol bol ayagimin altina yastik koyup dinlendim sende oyle yap bol bol yat dinlen Allahim her seyin hayirlisini versin
Alttan muayneyle sorun olmuyo cnm ben 3 ay alttan baktılar neredeyse yerlesme lekesi olabilir almanyada arkadaşım var orda bebek büyüyen kadar hep alttan bakiyolarmis sen ilaçlarını içmeye devam etO kadar istemedim zaten ama bişey olmaz dediler zaten ben adet günüm de öğrendim sırf o alttan etmesinler diye bekliyordum ama ben şimdi Azerbaycan da olduğum için yabancıyım bilmiyorum arkadaş var o ben göstereyim randevum var dedi iyi doktor deyince gittik kendisi ayrılıyormuş burdan onun için
Ediyorm cnm günde bir tane verdiği ilacı üç kere iç günde dedi dün kanama başlayıncada üçünü birden iç dedi progestan türü bişey sanırsam yemekten sonra dedi ama aç karnına sorun olmazdır dimiAlttan muayneyle sorun olmuyo cnm ben 3 ay alttan baktılar neredeyse yerlesme lekesi olabilir almanyada arkadaşım var orda bebek büyüyen kadar hep alttan bakiyolarmis sen ilaçlarını içmeye devam et
Anladım canım kırmızıydı dün ondan biraz panik yaptımBende alttan muayene oldum onunla ilgisi yok bi sorun olmuyo lekelenmeler oluyodu progestan kullandım doktor kırmızı olmadığı surece kahverengiden korkma demişti
yat dinlen bol bol allahın izniyle bsey olmaz inşAnladım canım kırmızıydı dün ondan biraz panik yaptım
İnşallah canım çok sağol sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim sana dayat dinlen bol bol allahın izniyle bsey olmaz inş
Amin inşallah canimİnşallah canım çok sağol sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim sana da
Sen gene yemekten sonra almaya dikkat et baktın geçmiyor iğne de isteyebilirsin daha etkili oluyo eşinle kan uyuşmazlığı iz var mı oda yapabilirEdiyorm cnm günde bir tane verdiği ilacı üç kere iç günde dedi dün kanama başlayıncada üçünü birden iç dedi progestan türü bişey sanırsam yemekten sonra dedi ama aç karnına sorun olmazdır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?