• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin biraz dertleşelim...

Ya bide cikip geldi yerlerde kalmamis sende kalmis sende suslen puslen her aksam git konserine nolmus yani en ondede otur her sarki bitiminde gelsin yanina digerleride abcunu yalasin o fritöz mü flortoz mu o olaya gelincede evlilik sorumluluk ister akilli olsun sen bi tanesin etrafda kullanilack kadn ck olabilir
Hay ağzını seveyim tabiki de bir taneyim ya.
:KK53::KK50:

kıskançsın , özgüvensizsin ve kocana güvenmiyorsun.tavsiyeden önce kendi içinde aşman gereken şeyler var.
Neye dayanarak bu kanıya vardın ? Mesela özguvensiz olduğum kanısına hangi cümlem vardırdı seni ????
Ayriyeten tavsiyeye ihtiyacım yok farkındaysan gelin dertleşelim demişim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var mı demişim ?

Cümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?
Ne kadar kiskanmiyorm desen de Akrepsin işte kiskaniyosn,😂 . Geçmişi kurcalamaya gelince hep mi kurcalardin , yeni mı başladın kurcalamaya. Yani ne oldu da kurcalamaya başladın.eşinin ilgisinden mı şüphe ediyosn. Geçmişte yaptıklarını tekrar yapar diye mi korkuyosn

Ne kadar kiskanmiyorm desen de Akrepsin işte kiskaniyosn,😂 . Geçmişi kurcalamaya gelince hep mi kurcalardin , yeni mı başladın kurcalamaya. Yani ne oldu da kurcalamaya başladın.eşinin ilgisinden mı şüphe ediyosn. Geçmişte yaptıklarını tekrar yapar diye mi korkuyosn
Yoo valla hiçbiri değil :P Galiba geçmiş de olsa paylasamamazlik duygusu.

Benim esim baterist, vallah varligiyla yoklugu bir seyirciler icin:))) solistle gitarist favoridir bu konularda

:))) Doğru, gitaristin hakkını da yememek lazım neticede sahnenin önünde yer alıyorlar ama bateristlere de rağbet bol ya. Sizin eşiniz ekstra saklanıyordur baterinin arkasına belki : p

Yoo valla hiçbiri değil :p Galiba geçmiş de olsa paylasamamazlik duygusu.
Bende önce oyleydim sonra düzeldim😁 bence kendine şunu soyle; tamam onlarla yaşadı bseyler sevgili oldu belki yattı belki başka şeyler oldu ama şu an benim kocam , benle evli , beni evleneceği kişi olarak gördü ve evlendi.. diğerleri boşşş

Bende önce oyleydim sonra düzeldim😁 bence kendine şunu soyle; tamam onlarla yaşadı bseyler sevgili oldu belki yattı belki başka şeyler oldu ama şu an benim kocam , benle evli , beni evleneceği kişi olarak gördü ve evlendi.. diğerleri boşşş
Zaten benim yaaa aksini iddia eden gelsin yanıma eheheh:KK76:

Back
X