- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.001
Zamanini bekliyor inşAllah evet. Kasmamaya calisiyorum da o da cok zor oluyor... artik bebekli reklamlara bile gozlerim dolar olduSöyle diyelim zamanı gelmemiş. Rabbim cömert tir inşallah sana da verecek. Kendini kasma strese girme kuzumm ..
Yok cnm il ikisini devlet karşılıyorKiz biz 2 yillik evliyiz :)
Devletin karsilamasi icin 3 asilamadan sonra olmasi gerekiyor sanirim.
Rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah. Crazy tekniğini uyguluyorum sunuz gerçekten işe yaradı cok fazla çıkmıyorZamanini bekliyor inşAllah evet. Kasmamaya calisiyorum da o da cok zor oluyor... artik bebekli reklamlara bile gozlerim dolar oldu
Amin canimcim sağol...Rabbim kucagını boş bırakmasın inşallah. Crazy tekniğini uyguluyorum sunuz gerçekten işe yaradı cok fazla çıkmıyor
Yok kuzumAmin canimcim sağol...
Crazy teknigi tam olarak nasildi ki? Kahve bacaklari havaya dik degil mi?
Nasil ki o zaman? Anlatabilir misin canım Allah rizasi icin?Yok kuzum
Cnm ayakların eşinin boynunda oyle şey olacakNasil ki o zaman? Anlatabilir misin canım Allah rizasi icin?
Onu biliyorum oyle de denedik tebi... neyse moralimi biraz olsun topladim... Rabbim hayirlisini verir inşAllah...kizlar nolur cok dua edin...Cnm ayakların eşinin boynunda oyle şey olacak
Olumlu dusun yasminim lutfen rabbim acilan eli geri cevirmez vardir bildigi dua etmeye devam edelim birakma simdi sizin ne kadar oldu deneyeli tup bebek icin biraz daha mi beklesenizCanim Allah razi olsun senden ve tum arkadaslardan... ama is dolayisiyla eve yakin bir yer olmasi lazim isten tup bebek icin izin istemek istemiyorum... tup denemek de istemiyorum... cunku olmazsa yikim olacak bnm icin biliyorum...
Yasim oldu 30Yasmin ben de 2 yıllık evliyim senin yasin kaç canim
Canimcim hamilesin aman sakin fal falan bakma degil bna babanin oglu gelse bile sakin ha bakma... cennet meyvesi tasiyorsun sen... sen o guzel ellerini ac yurekten bir dua et bize yeter de artar bile... yine de bunu icten gelerek soyledigini biliyorum o yuzden cok ama cok tesekkurler tatlim... Rabbim guzel yuregine gore versin sana da canimcim...Kumral-ada yassimin kizlar ramazandan sonra size fal bakaym bi normalde kimseye bakmiyorum cunku korkuyorum ve insanlar bu konuda biliyosun diye ustume geliyolar yedi ceddine baktiriyolar biara yemin ettm sonra gereklerini yapip tekrar zor olan birine baktim ben inancliyim tabikide fal gunah ama eglencesine bakmak isterim hem sizde rahatlarsiniz ama inanmazsiniz sakasina bakarim buarada kizlar kotkuyorum hamikeyim yoksa hepinize bakardim kusura bakmayin simdiden:)))
2 yil oldu cnm yas da 30 oldu... tup bebek de deniyim... olmadi bekleyecegim en azindan esimin dirdiri olmaz...Olumlu dusun yasminim lutfen rabbim acilan eli geri cevirmez vardir bildigi dua etmeye devam edelim birakma simdi sizin ne kadar oldu deneyeli tup bebek icin biraz daha mi bekleseniz
Yassimin ben de 2 yıllık evliyim yaş 30 bendensinYasim oldu 30
Iyi niyetli kuzum benim sen hamissin bol dua et canımın içiKumral-ada yassimin kizlar ramazandan sonra size fal bakaym bi normalde kimseye bakmiyorum cunku korkuyorum ve insanlar bu konuda biliyosun diye ustume geliyolar yedi ceddine baktiriyolar biara yemin ettm sonra gereklerini yapip tekrar zor olan birine baktim ben inancliyim tabikide fal gunah ama eglencesine bakmak isterim hem sizde rahatlarsiniz ama inanmazsiniz sakasina bakarim buarada kizlar kotkuyorum hamikeyim yoksa hepinize bakardim kusura bakmayin simdiden:)))
Inşallah canım benim zor bir durum yaş da ilerliyor ben çok üzülüyorum aslında belli etmiyorum kimseyeyassimin Kumral-ada canlarim ediyorum dua etmez miyim her ay iskence biliyorum o kirmizilari gormek Allahim tez zamanda bebislerinizi nasip etsin bu gunleri hatirlamicaksiniz ins,
Kuzum yaşın o kadar büyük değil ki. Bnm arkadaşım akrabası 33 yaşında evlendi 37 yaşında anne oldu.Inşallah canım benim zor bir durum yaş da ilerliyor ben çok üzülüyorum aslında belli etmiyorum kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?