- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.341
Bn bu aydan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum. Sonuçta önümüz kış her zaman çıkamayabilirim ekime kadar bitiririm beşik ve arabayı aralıkta alırımbende erken almıcam ama 6 aydan sonra da zor olur gibi geliyor bana.ben biraz zor geçiriyorum
Ay nasi calisalim yok misafiriydi işiydi sicagiydi... isimiz Allah a kaldi bizim :)Nie kız çalışmıyormusunuz.rabbim istedikten sonra tek günle de olur yeterki rabbim istesin.
Ay canim ya cok sevindim gelsin pembislerTeyzeleri kızım geliyormus
Aminnnn canimmmm hepimiz insCok sevindim cnm.bi oğlun vardı şimdi de prensesin geliyor allah tamamını erdirsin
İnşallah canimmm RABBIM SIZEDE NASIP ETSINAy canim ya cok sevindim gelsin pembisler
bence de mantıklı canım.bende 5.aydan itibaren almayı planlıyorum inşallahBn bu aydan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum. Sonuçta önümüz kış her zaman çıkamayabilirim ekime kadar bitiririm beşik ve arabayı aralıkta alırım
Slm cnm nasılsın. Sende iki hafta sonra öğrenirsn cinsiyet inibence de mantıklı canım.bende 5.aydan itibaren almayı planlıyorum inşallah
iyi diyelim iyi olalım çok bulantım var canım.sen nasılsın? eylülün 7sinde gitcem druma. o zaman kesin öğrenirim değil mi? inşallahSlm cnm nasılsın. Sende iki hafta sonra öğrenirsn cinsiyet ini
bebiş gösterirse öğrenirsn cnm bnm bulantılarım eskisine göre azaldı düşün 11 kilo vermiştim bulantı ve çıkarma çok zoriyi diyelim iyi olalım çok bulantım var canım.sen nasılsın? eylülün 7sinde gitcem druma. o zaman kesin öğrenirim değil mi? inşallah
inşallah gösterir minikbebiş gösterirse öğrenirsn cnm bnm bulantılarım eskisine göre azaldı düşün 11 kilo vermiştim bulantı ve çıkarma çok zor
53 cnm cok verdim hastaneye yatırmasınlar die annemde kaldıminşallah gösterir minikay canım ne kadar çok vermişsin kaç kilo oldun şuan? ben 1 kilo verdim ama ben de çok çıkarıyorum ve yiyemiyorum
aslında bi bakıma iyi olmuş canım çok kilo almıycaksın53 cnm cok verdim hastaneye yatırmasınlar die annemde kaldım
T cnm inşallah çok kilo almayız. Bnm çok kötüydü cnmaslında bi bakıma iyi olmuş canım çok kilo almıycaksınşaka bi yana eski kilonla gidersin doğuma ben de şuan 54-55 gidip geliyorum inşallah çok kilo almam
tahmin edebiliyorum canım 11 kilo da azımsanacak bir rakam değil yani.neyse ki şimdi iyisin.ben hala aynıyım.eski halime döneceğim günleri bekliyorum.sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyorEw
T cnm inşallah çok kilo almayız. Bnm çok kötüydü cnm
Rahatlarsın inşallah canın bnde iş yapmıyorum halen yorgunluğu m devam ediyor ben bir ay sende iki ay sonra rahat ederixtahmin edebiliyorum canım 11 kilo da azımsanacak bir rakam değil yani.neyse ki şimdi iyisin.ben hala aynıyım.eski halime döneceğim günleri bekliyorum.sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyorbulantı halsizlik yapıyor hiç bir iş yapmıyorum.bir de taşıncaz evin her yeri berbat ona da sinir oluyorum.düzensizliğe hiç gelemmiyorum.bi taşınıp yerleşelim hayırlısıyla az da olsa rahatlıcam
inşallah canımRahatlarsın inşallah canın bnde iş yapmıyorum halen yorgunluğu m devam ediyor ben bir ay sende iki ay sonra rahat ederix
Bas ağrısı cekiyorum canim cok fena sen nasılsin neden sıkıldın ki???Slm kızlar nasılsınız. Bn çok sıkıldım
Geçmiş olsun cnm. Bilmem çok bunaldım. Sıkıldım sıcaklar daralttı bniBas ağrısı cekiyorum canim cok fena sen nasılsin neden sıkıldın ki???
Bende oyleyim canim cok sıcak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNGeçmiş olsun cnm. Bilmem çok bunaldım. Sıkıldım sıcaklar daralttı bni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?