Doğuma Hazırlık Kızlar gelin test edelim doğru mu? :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi _D_O_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_D_O_

Allahım merhametine muhtacız eksik etme bizden ❤️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.634
1.654
53
Kadınlar klübü gebelik takviminde şöyle birleye rastladım doğru mu acaba diye merak ettim.

Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

Benim sol göğsüm daha sert bebekte usg kağıdına göre sağ ama karnıma tutunca solda görünüyor kesenin

Gögüsler sanki ayni sertlikte. Bilemiyorim ama ultrason kagidinda sag tarafta suan

Benim 2 oğlumda da sol göğsüm daha sıkıydı. Her iki hamileliğimde de kızım olacağını düşünmüştüm. Ama oğullarım oldu.

Benim de sağ göğsüm daha sert canım :) ama usg kağıdında anlamadım baş tarafı sağ tarafta
Bakalım merakla bekliyorum tutacak mı teori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…