Gelinlik Modelleri Kızlar gelinliğim nasıl sizce ?

teşekkürler canım..Arkadaşlar fotograf makinesinden dolayı renkleri tam çıkmamış ama renk tonları alt üst aynı kırık beyaz.. : )

Bu arada canım benim saçlarımla başım dertte çok seviyorum saçlarımı ama nasıl bir gelin başı yapsam acaba :)))

canım valla ben kapalı olduğum için sorun yok düğünde kapalı olacam ama kınada açık saçımı boyatacam haziran sonu gibi o zaman biraz kısalacak tabi bi de ben kına da ense topuz istiyorum bence sende az da olsa kısalt yoksa topuz filan yaptırırsan ağır olur boynun başın ağrır bence :31:

canım valla ben kapalı olduğum için sorun yok düğünde kapalı olacam ama kınada açık saçımı boyatacam haziran sonu gibi o zaman biraz kısalacak tabi bi de ben kına da ense topuz istiyorum bence sende az da olsa kısalt yoksa topuz filan yaptırırsan ağır olur boynun başın ağrır bence :31:

Ay hiçte kıyamıyorum kestirmeye canım yaaa :D:D Zaten o topuzu ben taşıyamam boynum ağırır dediğin gibi...Benimde düğün haziran 28 bakalım gelin başı araştırmaları yapıyorum .Artık kendim birşey bulamazsam kuaförden bir fikir alırım :17::97:

Back
X