süpermiş canım.ayakkabın açııkmıydı peki? rahat edebildinmi açık ayakkabıyla?
canım bende bu konada çooook kararsızdım ama çamaşırcının da gazıyla bunu aldım gerçekten giyindim ve çok rahat ettim inşallah düğünde de bi sorun çıkarmayacağını düşünüyorum büstiyeri kısa olsa rahatsız olurdum ama yok sıkmadı beni güzelde duruyo tavsiye ederim ayrıca bunları kullanmak için zayıf yada kilolu olmakla alakası yok
Eki Görüntüle 201348
benimki de bundann sedoss :)) önü bagcıklı gibi
ben nişanlıgımın icine diktiriyorum sütyen falan giymicem gayette dolgun hoş ve dik duruyo gelinligimede öyle yapıcam bu büstiyerler iyi hoştaa o gece senin gecen oynicaksın terliceksin yapısıcak cıkarınca iz yapıcak yada rahatsız edicek jartiyer giyersin sadece gelinliginide cıkardıgında giyceksen giyersin eşin için bence sadece o gece diil evli kadınların hep giymeleri gerekir fantezi çamaşırlarr
canım öyle de gelinliği çıkarınca arkanı kim kapatacakhem gerçekten rahat ettim ben öyle rahatsız eden bişey değil ki benimki 1 beden de küçük düşün 70 beden sen nişanlığın altına mı giyecen bunu bi de terlersen gelinlikte yapışacak zaten yapışmaya bakarsan benim gelinliğin içi gögüs bel kısmı saten böyle bişey giymesem yine yapışma olur o zamanda atlet giymem gerekti e o da toplanacak bilmem ne haksız mıyım?:26:
topik sahibine yazdım tatliş ikinci yorumu ben :)) yok canım nişanlıgın altına bişi giymicem gögüs kaplarını nisanlıgıma diktiriyorum... sadece jartiyer giyicem ama tabii bide ben biraz balık etliyim öyle zayıf diilim zayıf gelinler için dogru diyosun :))
gelinliğinin içine giymek için tam adını bilmiyorum ama bana gelinliğimi aldığım yerden önermişlerdi ben öyle kullandım.askısız göbeğe kadar gelen çamaşırlar var toparlıyor deneyebilirsin..gelinliğin içine diktirince nasıl durur çamaşır bilmiyorum duymadım daha doğrusu.
fikir olsun diye birkaç model eklemek istedim
Eki Görüntüle 177682 Eki Görüntüle 177683 Eki Görüntüle 177684 Eki Görüntüle 177685 Eki Görüntüle 177686 Eki Görüntüle 177687 Eki Görüntüle 177688 Eki Görüntüle 177689
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?