Gelinlik Modelleri Kızlar Gelinlik Seçimi İçin Yardım

yekta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
194
100
18
40
3 gelinlik modeli arasında kaldım 3 ay sonra düğünüm var sizce hangisi yardım edin lütfennn ?

Eklentiler

• 2013-prenses-kabarık-gelinlik-modelleri.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.357
  • 2016-kabarik-gelinlik-modelleri.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 1.162
  • uzun-2016-Kuyruklu-Gelinlik-Modelleri1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 878
Alt taraf dantel detaylı ama üstte sizce sademi olmalı bu fotoları gösterdim dikilcek gelinliğim ama kararsızım

1. Gelinliği beğenmedim. Diğer ikisinin de modeli pek belli değil. Bu fotolara göre mi diktireceksin?

1 ve 3 ü çok rahat diktirebilirsin bence danteli güzel olması koşuluyla ama 2. Resimdeki eteği birebir dikebilecekler mi? Zor bence ki ben 2. Yi beğendim

Böyle model'e bakarak cidden olmuyor. Cesitli gelinlik magazalara gidip denemek lazim. Sonucta fotoraftaki bir manken, elbette gelinlik onun üzerinde güzel durur fakat herkesin farkli vücüd tipi var. Birine strapless yakisir, digerine, digerine balik, yine digerine a-kesim ve denemeden bilemezsin.

Bu arada tebrik ederim. Bu tatli telaslarin keyfini cikar :)

1 ve 3 ü çok rahat diktirebilirsin bence danteli güzel olması koşuluyla ama 2. Resimdeki eteği birebir dikebilecekler mi? Zor bence ki ben 2. Yi beğendim
Dikecek kişinin işlerini biliyorum uzun zamandır tanıyorumda bu işin ehlidir 2de gözüm ama 2 güne karar verip göndericem önceden böyle bir gelinlik dikmişti zaten ona güvenerek şıklarımın arasına aldım

Çoook teşekkür ederim :) ben aslında 2ye daha yatkınım ve vücut yapımda uygun önceden bi bayanda görmüştüm ve dikecek kişinin moda evinde denendi bedenlerimiz aynıydı bayanla 2. modelde çok benziyor bilemiyorum 2 güne karar vericem :)

Valla canim seni kirmak istemem fakat o ikincisini begenmiyorum. Cok göz yorucu o firfirlari ile. Burda pronovias 2016'in konusu var. Onun koleksiyonuna bakip diktirebilersin?

Diger taraftan tabiki senin zevkin önemlisi, kendini hangisinde prenses gibi hisettigin önemli fakat yalanda söylemek istemiyorum

Sen sadece bu 2inci modelimi denedin, yoksa degisik degisik modelleride mi denedin?

canım gelinliği giyicek olan sensin o yüzden kimseleri dinleme istediğini giy diyemeyenlerdenim ben:)sende öylesinki buraya yazıp sormuşsun:)tabiki zevk meselesi ancak sadece modeli beğenip diktirme beğendiğin modelleri dene mutlaka birde boyun kilona göre de gelinlik tipini belirleyebilirsin prenses mi ağ mı balık mı gibi..dikkatimi birde şey çekti 3 gelinlik modeli de çok farklı kulvarlarda yani genelde yakın olanlar arasında kalınır da senin hele hadi 1le 3 yakın ama 2 çok başka model,bence büyük bir şehirdeysen deneyebildiğin kadar model dene kafanda oluşuyor zaten ben öyle yaptım diktiriyorum düğünüme de bir ay kaldı inşallah hepimizinde güzel olur ve çok mutlu giyeriz çokta mutlu oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…