Bence 1.model.Hem gelinlikte favorim pronovias tır ve 1 numarada bir pronovias modeli.3 gelinlik modeli arasında kaldım 3 ay sonra düğünüm var sizce hangisi yardım edin lütfennn ?
Teşekkür ederim :)1. gelinlik
3.'den uzak durun herkeste var
Sağol Canım :)Bence 1 cok guzel olan
Benmde gönlm ondan yana bir kaç kişiye daha sorup karar vericem :)Bence 2.si daha güzel :)
Dikecek kişinin işlerini biliyorum uzun zamandır tanıyorumda bu işin ehlidir 2de gözüm ama 2 güne karar verip göndericem önceden böyle bir gelinlik dikmişti zaten ona güvenerek şıklarımın arasına aldım1 ve 3 ü çok rahat diktirebilirsin bence danteli güzel olması koşuluyla ama 2. Resimdeki eteği birebir dikebilecekler mi? Zor bence ki ben 2. Yi beğendim
Çoook teşekkür ederim :) ben aslında 2ye daha yatkınım ve vücut yapımda uygun önceden bi bayanda görmüştüm ve dikecek kişinin moda evinde denendi bedenlerimiz aynıydı bayanla 2. modelde çok benziyor bilemiyorum 2 güne karar vericem :)Böyle model'e bakarak cidden olmuyor. Cesitli gelinlik magazalara gidip denemek lazim. Sonucta fotoraftaki bir manken, elbette gelinlik onun üzerinde güzel durur fakat herkesin farkli vücüd tipi var. Birine strapless yakisir, digerine, digerine balik, yine digerine a-kesim ve denemeden bilemezsin.
Bu arada tebrik ederim. Bu tatli telaslarin keyfini cikar :)
Çoook teşekkür ederim :) ben aslında 2ye daha yatkınım ve vücut yapımda uygun önceden bi bayanda görmüştüm ve dikecek kişinin moda evinde denendi bedenlerimiz aynıydı bayanla 2. modelde çok benziyor bilemiyorum 2 güne karar vericem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?