- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.341
- 313
Az önce kuaforden geldim.güya kırıklarımı aldrmaya gittigim kuaför belimde olan saclarimi tam boynuma getirdi.aglamamak icin kendimi cook zor tutuyorum napacam ben en kısa sürede bu saçları nasıl uzatrm.nolur bi yardm edin umarim beni bi bayan olarak anlıyorsunuzdur...(
Saçınıza arkadan her iki ön yanlara doğru yirmişerr.. Ve yine arka ortada otuz adet olmak üzere kırk santimlük 70 adet kaynak uygulatabilirsiniz.. Ama kaynak yaptıracaksınız da bence bunu Haziran ayına erteleyin,,ve bu arada saçınızı yıkarken ilk yıkamada lavanta sabunu kullanın.. Ikinci yıkamayı şampuanınızla yapın ancak içine yarım şişe Hint yağı.. Yarım şişe badem yAğı ve dörtte bir şişe sarımsak yağı ilave edin.. Çok iyi çalkalayarak saça uygulayın,, yine çok dikkatli bir durulamadan sonra haftada bir kere.. Yeni yıkanmış saça keratin uygulayıp ,ertesi sabaha kadar saçınızda tutun.. Sabah durularsınız.. Zaten bu dediklerimle saçınız muhteşem olacak, hem hızlı uzayacak hem de kalitesiyle fark edilecek..o yüzden hiç üzülmeyin ..Sevgilerimle