- 25 Ocak 2023
- 709
- 291
- 33
Evet kesinlikle tamamen dediginiz gibi . Bir cok olay var ve ben hatirlamak istemiyorum bastiriyorum surekli cocukken de heo bastirirdim buyuk bendim kardesim vardi ona bakardim belli etmezdim pek. Aglamak zayifliktir diye buyutuldum aglamama pek izin verilmedi simdi de bazen aglamak yerine sadece guluyorum bazen de her ikisjni yapiyorum eskisi gibi buz gibi degilim tam tersi fazla bir yumusama oldu nedenini bilmiyorum . Garibime de gidiyor hattaGeçmişte yaşadığınız bastırdığı iz bir olay yaşadınız mı ? Ben anne ve babamı küçükken kaybettim babama da çok bağlı bir çocuktum rüyalarımda babamı hep kötü görürüm bizi terk etmiş gibi ve ağlayarak uyanırım ya da eşim uyandırır.doktor babamın ölumunu kabul edemedigimi ve ölum duygusunu bastırıp terk ettiğini bilinç altına kodladigimi söyledi. Bir olaya uzulduysem ve içime attiysam da ruyamda abimin ismini sayiklayip ağlıyormusum bunu da eşim söyledi. Bu da abime olan sevgimden arkadaş gibi büyüdüğümüz için siginagim olarak görüyormusum. Sizde de böyle durumlar var mı ? Malesef rüyalar bilinçaltında kodladigimiz farkında olduğumuz ya da olmadığımız şeylerle alakalı zihninizi kurcalayan ne varsa yüzleşmenizi öneririm.