• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar giden erkek döner mi diye merak ediyoruz ya

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Benim ilk ilişkim 2 yıl sürmüştü, hatta biraz daha geçmiş olabilir neyse bu arkadaştan bir gün terk etti, haklıydıda yani tepesine binmiştim :) neysee ayrıldı ve 1 ay
İçinde nişan yaptı arkadaşım dediğini kızlaa hatta kızın evine bile gitmiştim :) neysee 3 gün üzüldüm cidden üç gün :) nasıl oldu bilemiyorjm hele suan ki ( eski diyebiliriz )hastalıklı ilişkime bu kadar üzülmem gerekirkin, bu ilişkimde sürümmsürüm süründüm. Onda üç güncük:) neysee beyfendi 6 ay sonra döndüü nişan atıcam seni hiç unutamadım pişmanlıklar yalvarmalar yermiyim yemem.. baktım nişan atmışş, onun üstünede 2 sene geçti hala peşimde, dönsem döner herhalde. Araba falan alıyodu en son bana barışma hediyesi kajsjsj.

Yani dönüyorlar galiba genelde dönmeyende oluyor bu yeni ilişkimde ki dönmez oda terk etti ama o zaten farklı dünya görüşünde konulara bakarsınız anlarsınız.

Herkes döncek diye bir şey yok. Sizinkileri merak ettim açıkcası. Bence seviyorsanız terk etmeyin terk edilin en güzeli :)

Buralarda bi çimen olacaktı..
İlaç gibi gelir senin konu şimdi ona.:KK8:

Özelden bol bol dertleşin hadi :eğlence:

Dert yoksa ki bence yok, konu yanlış yerde. Bizimkileri merak ettiğin için değil daha çok terk edildim ama geri döndü benim için nişan attı, bana araba alıyor diye anlatmaya gelmiş gibisin.
Valla bayadır üyeyim aklıma bile gelmedi böle bir amacım yoktu ama olsun sorun değil :) aslında amacım varmı sizden böle giden dönen erkek modeli onu merak ettm

Benim ilk ilişkim 2 yıl sürmüştü, hatta biraz daha geçmiş olabilir neyse bu arkadaştan bir gün terk etti, haklıydıda yani tepesine binmiştim :) neysee ayrıldı ve 1 ay
İçinde nişan yaptı arkadaşım dediğini kızlaa hatta kızın evine bile gitmiştim :) neysee 3 gün üzüldüm cidden üç gün :) nasıl oldu bilemiyorjm hele suan ki ( eski diyebiliriz )hastalıklı ilişkime bu kadar üzülmem gerekirkin, bu ilişkimde sürümmsürüm süründüm. Onda üç güncük:) neysee beyfendi 6 ay sonra döndüü nişan atıcam seni hiç unutamadım pişmanlıklar yalvarmalar yermiyim yemem.. baktım nişan atmışş, onun üstünede 2 sene geçti hala peşimde, dönsem döner herhalde. Araba falan alıyodu en son bana barışma hediyesi kajsjsj.

Yani dönüyorlar galiba genelde dönmeyende oluyor bu yeni ilişkimde ki dönmez oda terk etti ama o zaten farklı dünya görüşünde konulara bakarsınız anlarsınız.

Herkes döncek diye bir şey yok. Sizinkileri merak ettim açıkcası. Bence seviyorsanız terk etmeyin terk edilin en güzeli :)
Başlığa cevap vereyim : Kim kim merak ediyosunuz :KK53:

Anlaşamadık bazı sorunlar vardı aramızda. Ben bazı hatalar da yaptım ama oyle affedilemeyecek seyler olduğunu dusunmuyorum. O kafasında bitirmis anladığım kadarıyla. Benimle birlikte olmak istemedigini soyledi bundan sonra bizden olmazms. Durum baya umutsuz anlayacağınız. Buraya konu açmıştım daha ayrıntılı okumak isterseniz bakabilirsiniz. Umarım döner tekrar hala cok seviyorum onu

Back
X