kızlar görüşlerinize ihtiyacım var:(

sadece_sevdim

Hamdolsun Rabbime...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
763
8
116
kızlar benim bi sorunum var hani diceksiniz ki hep bu konular hakkında konusuluyor die ama bide ben sormak ve görüşlerinizi almak istedim..
neyse gelelim konuya; ben 25 yaşında 1.83 boyunda 75 kilo biriyle tanıştım henüz birbirimizi görmedik netten görüştük kameradan falan birbirimizi gördük ve beğendik ama gel gelelim benim boyum 1.57 ve yanında çok sırıtacağını düşünüyorum:(
o bunun çok saçma bişey olduğunu düşünsede ben çok takmaya başladım..
henüz görüşmedik ama görüşünce beğenmezse farklı şeyler düşünürse diye içime kurt düştü sizce bu boy aralığı normal midir..?
bu arada ben topuklu giyerim hep alışıgım :)
sizlerden istediğim bu boy aralığı hakkında ne diyorsunuz...?
şimdiden teşekkür ederim ve KANDİLLERİNİZİ KUTLARIM öpüyorum sizi...

benim de nişanlımla aramda 23 cm fark var hiiiç de göze batmıyor.

siz boyuna kilosuna bakacağına kişiliğine bakın derim ben.

Son düzenleme:
Canım lütfen boy,kilo v.b şeylere yoğunlaşma. Birliktelik aşamasında düşünmen gereken daha önemli şeyler var. O seni beğeniyorsa sorun etme.

boyu yenir içilir mi ? karakterine bak derim. topuklu da giyiyormuşsun daha ne. böyle basit seyleri problem yapma derim.

ayrıca net ortamından tanışmışsın ne kadar doğru güvenilir bilemem . kişiliği iyi diyorsun da yüzyüze görüşmeden o kanıya nasıl vardın?

ve 2bucuk ay önceki ilişkin bitti mi ? madde bağımlısı olduğunu öğrendim dediğin?:ssz:

boyu yenir içilir mi ? karakterine bak derim. topuklu da giyiyormuşsun daha ne. böyle basit seyleri problem yapma derim.

ayrıca net ortamından tanışmışsın ne kadar doğru güvenilir bilemem . kişiliği iyi diyorsun da yüzyüze görüşmeden o kanıya nasıl vardın?

ve 2bucuk ay önceki ilişkin bitti mi ? madde bağımlısı olduğunu öğrendim dediğin?:ssz:

kızlar benim bi sorunum var hani diceksiniz ki hep bu konular hakkında konusuluyor die ama bide ben sormak ve görüşlerinizi almak istedim..
neyse gelelim konuya; ben 25 yaşında 1.83 boyunda 75 kilo biriyle tanıştım henüz birbirimizi görmedik netten görüştük kameradan falan birbirimizi gördük ve beğendik ama gel gelelim benim boyum 1.57 ve yanında çok sırıtacağını düşünüyorum:(
o bunun çok saçma bişey olduğunu düşünsede ben çok takmaya başladım..
henüz görüşmedik ama görüşünce beğenmezse farklı şeyler düşünürse diye içime kurt düştü sizce bu boy aralığı normal midir..?
bu arada ben topuklu giyerim hep alışıgım :)
sizlerden istediğim bu boy aralığı hakkında ne diyorsunuz...?
şimdiden teşekkür ederim ve KANDİLLERİNİZİ KUTLARIM öpüyorum sizi...

benle kamilin arasında neredeyse 30 cm fark var
ama onu hergün dövüyorum

Canım boy kilo hiç bir zaman önemli degildir önemli olan karakteridir seni sahiplenmesir hem nette tanışmıssınız dikkali ol derim iyice emin olmadan yüzyüze görüşme derim ama sen şimdiden ona çok güvenmessin heralde beni yanlış anlama lütfen ama insanlar net aleminde kendilerini öyle bir gösteriyorlarki inanmamak elde degil bu arada kandiliniz mübarek olsun

hele bi yüz yüze görüşün, anlaşın, elektrik alında, sıra boya gelsin :ssz:

ewet canm bitti..
bu güven konusu da kaç gündür telde konusuyorum nette kameradan görüşüyoruz sürekli arıyor ve cok değer veriyor bilmiyorum içimdeki hislerle böyle dedim belki de saflık ediyorum ama bilmiyorum sanki ben o ilgiye hasretmişim de ondan oldu yada farklı sebepler de olabilir..

Canım boy kilo hiç bir zaman önemli degildir önemli olan karakteridir seni sahiplenmesir hem nette tanışmıssınız dikkali ol derim iyice emin olmadan yüzyüze görüşme derim ama sen şimdiden ona çok güvenmessin heralde beni yanlış anlama lütfen ama insanlar net aleminde kendilerini öyle bir gösteriyorlarki inanmamak elde degil bu arada kandiliniz mübarek olsun

doğru söylüyorsun canm alınmıyorum ona güvenim bi anda olmadı zaten bana olan ilgisi tavrı sonra konusmalarıyla oldu..
şimdi dice ki görmeden anlayamazsın e onu da zamanla size söylerim... ama ilk önce bu ciddiyetliği öğrenmem için görüşmem gerek..
görüşmeye de tek gitmicem..
bu arada böyle deyince şu nette biriyle tanışıpta arabasına binen sonra tecavüzün eşiginden dönen kız aklıma geldi allahım korusun yarabbi amaaann..

Back
X