• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar görüştüğüm kişi sürekl......

Nasıl oluyorda sana ilk buluşmada beraber olalım diyor anlamadım.
Kızlar haklı bence konuşma ve onun için tayin falan da isteme sonra cok pişman olursun.

kadınsızlık adamın başına vurmuş. Siz de kabul ederseniz üzerinize atlayacak gibi geldi. Çok üstelememek lazım, salıverin gitsin bu azgın tekeyi:KK12: size yazık.

Cinsel muhabbetine ortak olmuşsanız bu zamana kadar demek ki sizde zevk alıyorsunuz. Gönlünüz varsa gidin muhabbetlerinizi gerçeğe dönüştürün ne diim nikahsız bişeysiz bu kadar içiniz el vere vere yapıcaksa bu adam size bunları ne kadar güven verici bir adam olmalı dimi

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.

Düzenleme :
Kızlar bu sabah konuştum. Evlenmeden bişeyler yasayamayacagimi söyledim. Ve beni terk etti. Tek kelime dahi etmeden hem de. Beni her yerden engellemiş. Şu an çok huzurluyum. Kurtuldum.
Valla direkten iyi dönmüşsünüz :) Hakkınızda hayırlısı neuse o olsun inşallah abla

Kızlar haklisiniz hen de çok sabah mesaj attım beklentilerini karsilayamam evlenmeden cinsellik yasayamam dedim. Ve anında tek kelime etmeden beni terk etti. Her yerden engellemiş . Ve benim içime de huzur doldu rahatladım resmen. Galiba benim biraz kafa dinlemem lazım. Uzun bi süre hayatıma kimseyi sokma maya karar verdim. Çok teşekkür ederim hepinize. Bana tüm gerçekleri yazdınız. Bosanirken de sizden güç almıştım. İyi ki varsınız.

Keske annenizi kolunuza takip beraber gitseydiniz. Canim ben geldim ama git gel olmasin tanismak istedi annemi de getirdim deseydiniz. Hatta babam da gelecekti ama yatma kalkma isi var simdiden yüz göz olmayin bir dahakine gelecek deyip dis fircalarinizi havlularinizi falan koysaydiniz banyoya. Sonra da askim annemin yolda hemeroidi tuttu ilacini alirmisin aksam sürelim derdim. Darbe üstüne darbe indirirdim beynine derdim ama anlasilan organlari yer degistirmis. Facebook hakkinda cok bilgim yok engellese de sayfasina yorum yapiliyormu? Eger mümkünse oraya ilk görüsmede cinsellik teklif ediyor kabul etmeyeni heryerden engelliyor hanimlar dikkat yazin.

Ay bazı erkekler çok abaza oluyor ha.
Hayır bu şekilde söylemese de onun yerine buluşunca bir iki güzel söz söyleyip gönlünü alsa, zaten yatağa atabilecek bazı kadınları.
Ama yok. Direk abazalığı belli edecek.

1. Boşanmış kadını bulacaksın
2. Evlenme taraftarı değilim diyeceksin
3. Libidom yüksek, sevişmeyi çok severim diyeceksin.

Eşittir=Seni yatağa atmak istiyorum.

Böyle birisi bana da rastladı, günlük hayatta iş vesilesi ile tanışmış olduğum biri. Mesajlaşıyoruz havadan sudan. Burcunun özelliklerine geldi, yok efendim sarılmayı ve ten temasını çok severlermiş. Öpüşmek bilmemneymiş. Derken konu geldi sevişmeye.
E karşısında boşanmış bir kadın var ya. Sanıyor ki ben kaç yıldır sevişemiyorum diye kuduruyorum.
Dedim ki sizin beklentileriniz başka, benimkiler başka. Artık görüşmeyelim.
Not: Üst düzey yönetici idi bu şahıs, yani kafamızda büyütüyoruz ya bazı insanları bazen. Çok yanlış işte, onların akılları hep çüklerinde.

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.

Düzenleme :
Kızlar bu sabah konuştum. Evlenmeden bişeyler yasayamayacagimi söyledim. Ve beni terk etti. Tek kelime dahi etmeden hem de. Beni her yerden engellemiş. Şu an çok huzurluyum. Kurtuldum.
amaç belliymiş demek. zaten daha reelde ilk görüşmede cinsellik istemesinden belliymiş amacı. verilmiş sadakanız varmış

Yuha, pislik ya allahın cezası hemen de engeli basmış aman kurtuldun ay allah ya

Back
X