Kızlar Graves hastası olup sağlıklı bir bebek dünyaya getiren var mı ?

Lavinia61

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
153
34
13
28
Hepinize merhaba kızlar Graves hastasıyım zehirli tiroid olarak geçiyor bilenleriniz vardır belkide.
Tsh değeri 0.01 olup hamile kalan var mı aranızda ?
Yada bu değerle hamile kalıp sağlıklı bir şekilde dünyaya getiren?
Bu olay benim kafamı çok karıştırıyor ve korkutuyor açıkçası yaşayanlar cevap verebilirse çok mutlu olurum

Yöneticimin eşi Graves hastası 2 tane çocugu var. Ankarada tedavi ile bebek sahibi oldu. Hacettepe Üniversitesinde tedavi görmüştür. Fakat detaylarını bilmiyorum. Geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi ? onların yorumu nedir.

Yöneticimin eşi Graves hastası 2 tane çocugu var. Ankarada tedavi ile bebek sahibi oldu. Hacettepe Üniversitesinde tedavi görmüştür. Fakat detaylarını bilmiyorum. Geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi ? onların yorumu nedir.
Net bir yorum alamıyorum maalesef bir kere düşüğüm oldu.
Tsh 0.01 ve bu hormonun bebekler için çok gerekli olduğunu söylüyorlar o yüzden korkuyorum açıkçası doğru düzgün bir endokronoloji doktoru bulamadım

Net bir yorum alamıyorum maalesef bir kere düşüğüm oldu.
Tsh 0.01 ve bu hormonun bebekler için çok gerekli olduğunu söylüyorlar o yüzden korkuyorum açıkçası doğru düzgün bir endokronoloji doktoru bulamadım
Anladım. Tıp fakultelerinde genelde detaylı araştırma ve yönlendirme yapıyorlar. Tekrar gidip süreci başlatın. Yada imkan varsa farklı illere gidin.

Back
X