Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bnm insallah yarın test yaptircam yine dua edin lütfen .....mutluluğumuzu paylaşalım çoğalsin sevgimiznazlisko55 umarım hamilesindir canım, hayırlısıyla bir evladın olur inşallah. Sağlıklı da bir hamilelik geçirirsin... Burada okuyorum da anne olmak isteyenleri... Böyle tuhaf oluyorum, Allah size de yaşatsın bu duyguları inşallah...
Pnrygtdgn - canım seninki de hamilelik gibi duruyor, inşallah öyledir... Haberdar et lütfen...
Canm bnm hiç canını skma belki geç tutunmustur ole de olabiliyormus....dua edelim bol bolBu arada sizin 3gün Embriyosu bu demekki siz iki gün erken test yapmışsınız...Bence bu durumda değerinizin 64 çıkması çok iyi... İçinizi ferah tutun, Allahın izniyle bidahaki tahlilde değerleriniz katlanacak inş
Canim benim 3.gun embryosu 7.gunumde 2 gun once testim 14 cikti bugun 9.gunum 92.24 cikti hemsirem ama cok erken yaptirdigimi 12.gun olan testin net oldugunu soyledi sen haber vermedin mi merkezineKızlar bugün degerim 152.5 çıktı 9.gün sonucumda 64.66 idi ...sizce hamilemiyim değerler düşük degilmi
Selam canım değerin gayet güzel bence sakın kafanı takıp stres yapma benim ilk tüp bebek yaptırdığımda 12.gün değeri 153 çıkmıştı 3. Gün embriyosuydu. Doktor iyi demişti.Kızlar bugün degerim 152.5 çıktı 9.gün sonucumda 64.66 idi ...sizce hamilemiyim değerler düşük degilmi
Haber verdim cnm doktorum 1000 e ulaşınca ya kadar devam dedi.2 sağlıklı embriyo transfer edilmişti. Doktorum bravo gayet iyi dedi ama bana değerler düşük geldi ikiz değerleri değil gibiCanim benim 3.gun embryosu 7.gunumde 2 gun once testim 14 cikti bugun 9.gunum 92.24 cikti hemsirem ama cok erken yaptirdigimi 12.gun olan testin net oldugunu soyledi sen haber vermedin mi merkezine
He sen ikiz istiyosun onu bilemicem canim. 1000 olana kadar 2 gunde bir yaptircan miHaber verdim cnm doktorum 1000 e ulaşınca ya kadar devam dedi.2 sağlıklı embriyo transfer edilmişti. Doktorum bravo gayet iyi dedi ama bana değerler düşük geldi ikiz değerleri değil gibi
Evet cnm 1000 olana kadar yaptir dedi doktorumHe sen ikiz istiyosun onu bilemicem canim. 1000 olana kadar 2 gunde bir yaptircan mi