- 30 Temmuz 2024
- 94
- 179
- 25
- Konu Sahibi askolandin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgin var güzelim. Kan verirsen net olarak sonucu görebilirsin benim de reglme 4 gün var inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar dün akşam konu açmıştım reglime 5 gün var day’s doctorda hayalet çizgi gördüm diye sabah innovita ile test yaptım reglime 4 gün var testi bırakıyorum alttaki bu sabah yaptığım üstteki dün akşam yaptığım
Ay gerçekten mi kan vermeye bi kaç gün sonra mı gideyim belki belirginleşmeye başlar çizgiİkisinde de görüyorum ben
Ay inşallah pazartesi gitmeyi düşünüyorum ikimiz de güzel haberi alalım inşallahSilik çizgin var güzelim. Kan verirsen net olarak sonucu görebilirsin benim de reglme 4 gün var inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah çok amin test verince haber ver bize de sonucuuAy inşallah pazartesi gitmeyi düşünüyorum ikimiz de güzel haberi alalım inşallah
Hadi bugün kan vermeye gidelim bende dayanamıyorumKızlar dün akşam konu açmıştım reglime 5 gün var day’s doctorda hayalet çizgi gördüm diye sabah innovita ile test yaptım reglime 4 gün var testi bırakıyorum alttaki bu sabah yaptığım üstteki dün akşam yaptığım
Valla dayanabilirseniz olur. Ben dayanamazdımAy gerçekten mi kan vermeye bi kaç gün sonra mı gideyim belki belirginleşmeye başlar çizgi
Ay hadi inşallah sonucu yazıcamİnşallah çok amin test verince haber ver bize de sonucuu
Canım ben daha önce hiç böyle bi şey tecrübelemedim acile mi gidicez kan vermeyeHadi bugün kan vermeye gidelim bende dayanamıyorum
Şekerim ben de dayanamıyorum da bugün pazarValla dayanabilirseniz olur. Ben dayanamazdım
Kliniklerin acilleri doktor muayenesine gerek kalmadan direkt kan alıyor şaka bi yana yarın gidin ya daha iyi olurŞekerim ben de dayanamıyorum da bugün pazar
Yarın sabah bi test daha yapıp sabahtan hastaneye gidicemKliniklerin acilleri doktor muayenesine gerek kalmadan direkt kan alıyor şaka bi yana yarın gidin ya daha iyi olur
Ben dayanamadım gittim hadi güzel haberler ver yarınCanım ben daha önce hiç böyle bi şey tecrübelemedim acile mi gidicez kan vermeye
Gerçekten mi çıktı mı sonuçBen dayanamadım gittim hadi güzel haberler ver yarın
Benim de böyleydi kan testi yaptırdım 2 saat önce hamileyimKızlar sizle aynı durumu yaşıyorum ilk defa innovita test kullandım. Bilgilendirme de negatif olsa da silik çizgi çıkar diyor. Bende de çıktı ama başka teste yok. Pozitif mi negatif mi anlamadım. Diğer testlerde negatif olunca çizgi çıkmıyor çünkü. Eki Görüntüle 3473558 Eki Görüntüle 3473557
Dayanamadım ben de yaptırdım hamileyim canım senin de güzel haberini bekliyorumBen dayanamadım gittim hadi güzel haberler ver yarın
Bende yaptırdım hamileyim çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de kolaylıkla nasip etsin inşallahBenim de böyleydi kan testi yaptırdım 2 saat önce hamileyim
Bende öyle bugün hastaneye gidicem tekrar hafifi Bi leke geldi dün benim daha öncesinde 9 kaybım var ilaçlarım var baslamam gereken hemen onlara baslayacağımDayanamadım ben de yaptırdım hamileyim canım senin de güzel haberini bekliyorum