Gelinbaşı ve Gelin Tacı kızlar güzel gelin saç modelleri bakınnn

Kuaför arayışlarında olan bir gelin adayı olarak hemen aradım ve fiyatlarını sordum Normalde 750 tl imiş şu an kampanyada imiş gelin başı porselen makyaj manikür pedikür kaş bıyık 450 tl tutuyor.Düğün günü yanınızda getireceğiniz bir kişi de dahil bu fiyata.Makyaj ürünleri olarak krylon kullanıyorlarmış nasıldır bilmiyorum bu marka ama :26::26:

Son düzenleme:
canım valla ben izmirdeyim internet araştırırke gördüm gelin saç modellerini hemen dedim paylaşayım sizlerle. Krylon gerçekten güzel bir markadır ama güzel kullanılırsa kalıcığı mükemmeldir. Bence fiyat güzel ben izmirde yaptırıyorum krylon vemac marka malzemeler kullanılcak porselen makyajımda bende baya bir araştırdıktan sonra buldum benimde fiyat 350 tl ama sadece ben seninde bir kişi eklenince aynı fşyata geliyor hemen hemen umarım içine siner bence bir gün git bak bir haftasonu gelin varsa incele nasıl yaptıkları

Banada uygun gibi geldi.Şu aralar arayıştayım bulduğum kuaförü saç makyaj mutlaka deniyorum.Ben nikahta kınada ve düğünde 3 gün gidicem yanında getireceğiniz kişi yerine sizin saçınızı yaparız kınanız için nikahtada 50 tl civarı tutar saç makyaj dedi.500 tl civarı 3 günüde halletmiş oluyorum.Sitede yayınlanan resimlerin hepsi kendi yaptıkları makyaj ve saçlarmış.Makyajı nı da beğendim şebeğe benzemiyorlar en azından Makyaj sade ama hoş olmuş beğendim gibi gidip görmekte fayda var yolumun üzeri zaten

walla canım işine yaradığına sevindim çünkü bu günümğzde gelinliğimiz kadar saçımız ve makyajımızda önemli bende bir ara yana yakıla izmirde makyajım ve saçım için yer arıyordum sade ama şık olsun güzel dursun diyordum bende bir yer ayarladım güzel fiyatıda uygun gibi bakalım bende bir gün gitcem bakcam nasıl yapıyorlar kendi sitelerine baktım gayet güzelde birde canlısını görmek lazım diye bakcam

Teşekkür ederim paylaşımın için.Bende seninle aynı düşünüyorum kuaförde en az gelinlik kadar önemli belki abes gelecek ama ucuz olanlarla özellikle ilgilenmiyorum ben Birde çok sık makyaj yapan birisi değilimdir gözlerimin alerjisi var her ürünü kullanamıyorum yoksa kıpkırmızı oluyor ve akıyor sürekli.O yüzden iyi yer bulmam şart benim.Mutlaka gidip görücem yerinde umarım içine sinen bir yer bulursun..

ne demek canım bak krylon iyi bir marka kalitelide ama makyöz iyi olması gerekiyor işinin ehli olursa mükemmel bir iş çıkartır o ürünlerle bende buldum soner saç tasarım diye bir yer bornovada anlastım fotoğrafçımıda onun anlaktığı bir yer var sdr photograpi diye onla yapcam inş allahım gönlümüze göre herşeyin en güzeli olur

Gidip makyaj yaptırayım ben en iyisi o zaman Benim fotoğrafçımda sibel gürüney olacak İnşallah herşey içimize siner.Fotoğrafçının resimlerini bende görmüştüm beğendim diye hatırlıyorum

walla bende yaptırcam gidip ben bide kılımdır bu konuda makyaj güzel yaparım herhalde makyöz benden bıkar yapana kadar herşeye karışırım valla yaaa bak canım benim fotoğrafçım bu. resimleride burda var ;

Mutlu Günlerimiz

kuaförümde bu;

SONER SAÇ TASARIM / ZMR BORNOVA

Evet fotoğrafçını daha önce görmüştüm o kadar çok araştırmıştım ki fotoğrafçıyıda fotoğrafçıda kuaförde süper görünüyor bence

bende beğendim bakalım icraatte nasıllar senin düğün ne zaman nasıl hazırlıklar

Umarım herşeyin kusursuz gönlünce olur düğünüm temmuzda hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor ev arıyoruz,davetiye siparişimizi ve nikah şekeri siparişimizi verdik dün,gelinlik dikiliyor başka bişey yok sanırım şu aralar inci setimi arıyorum birde

aaaa bende temmuz geliniğim canım 30 temmuz benimde benimde ev kaldı birde ev yerleştürdikten sonra eve göre perdeyle halı kaldı gelinliğimde dikiliyor bu hafta bitcek gibi çok merak ediyorum nasıl olacak diye:18: sendemi inci set düşünüyorsun bende inci istiyorum çok sade ve şıklar gelinliğede çok yakışıyorlar yaa gelinliğin modeli varmı

Bende 23 temmuz geliniyim perde ve halıları saymıyorum onlar evi bekliyor çünkü.Bende inci setleri çok beğeniyorum normal seti kullanmayacağım için tercih etmedim hiç ama inciyi her zaman kullanırım eminim gelinliğimin resmini burda bir konuya eklemiştim sana konu ismini mail olarak gönderirim. Bazen insanı üzecek yorumlar geldiği için özellikle konu açmadım gelinlik için.Senin gelinliğin varmı fotoğrafı :26:

evet canım ben çoğu siteye bakıyorum araştırıyorum ama burası güzelmiş topuzlarıda güzel fikir olması açısından güzeller ben bir iki modelde beğenmiştim dur göstereyim sizede

evet canım bende çoğu zaman okuyorum üzülüyorum kötü yorum görünce sonuçta zevkler tartşılmaz bana güzel gelen başkasına kötü gelebilir ona güzel gelende bana kötü gelebilir benim gelinliğim iki farklı gelinliğin birleşmi olcak

üst kısmı bunun üst kısmı olacak

yakından bunun gibi üstüğ yani:

alt kısmıda bu olcak canım:

Gelinliğin güzel tatlım mutlulukla giyersin inşallah.Herkesin zevki farklı tabiki herkesin sevmesini bekleyemeyiz ama duygularını dile getirirken biraz daha kibar olamıyor insanlar nedense ben fotoğrafı bulamadım henüz bulduğumda yollarıkm sanada

saol canım ama bakalım nasıl durcak üstümde bşde o var modacım eğer bu yakışmazsa sokakta ben giycem dedi ama genede insan tedirgin oluyor yarın porvam var en son halini giycem şekillenmiş az cok burdan yarın fotografını ceker perşembe gösteririm bende

Yarın fotoğrafını bekliyoruz o zaman gelinlik bambaşka bişey ya gelinlik giyip yakışmayan hiç görmedim ben eminim sanada çok yakışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…