Banada uygun gibi geldi.Şu aralar arayıştayım bulduğum kuaförü saç makyaj mutlaka deniyorum.Ben nikahta kınada ve düğünde 3 gün gidicem yanında getireceğiniz kişi yerine sizin saçınızı yaparız kınanız için nikahtada 50 tl civarı tutar saç makyaj dedi.500 tl civarı 3 günüde halletmiş oluyorum.Sitede yayınlanan resimlerin hepsi kendi yaptıkları makyaj ve saçlarmış.Makyajı nı da beğendim şebeğe benzemiyorlar en azındanMakyaj sade ama hoş olmuş beğendim gibi gidip görmekte fayda var yolumun üzeri zaten
Teşekkür ederim paylaşımın için.Bende seninle aynı düşünüyorum kuaförde en az gelinlik kadar önemli belki abes gelecek ama ucuz olanlarla özellikle ilgilenmiyorum benBirde çok sık makyaj yapan birisi değilimdir gözlerimin alerjisi var her ürünü kullanamıyorum yoksa kıpkırmızı oluyor ve akıyor sürekli.O yüzden iyi yer bulmam şart benim.Mutlaka gidip görücem yerinde umarım içine sinen bir yer bulursun..
Gidip makyaj yaptırayım ben en iyisi o zamanne demek canımbak krylon iyi bir marka kalitelide ama makyöz iyi olması gerekiyor işinin ehli olursa mükemmel bir iş çıkartır o ürünlerle bende buldum soner saç tasarım diye bir yer bornovada anlastım fotoğrafçımıda onun anlaktığı bir yer var sdr photograpi diye onla yapcam inş allahım gönlümüze göre herşeyin en güzeli olur
Gidip makyaj yaptırayım ben en iyisi o zamanBenim fotoğrafçımda sibel gürüney olacak İnşallah herşey içimize siner.Fotoğrafçının resimlerini bende görmüştüm beğendim diye hatırlıyorum
Evet fotoğrafçını daha önce görmüştüm o kadar çok araştırmıştım ki fotoğrafçıyıdafotoğrafçıda kuaförde süper görünüyor bence
bende beğendim bakalım icraatte nasıllar senin düğün ne zaman nasıl hazırlıklar
Umarım herşeyin kusursuz gönlünce olur düğünüm temmuzda hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor ev arıyoruz,davetiye siparişimizi ve nikah şekeri siparişimizi verdik dün,gelinlik dikiliyor başka bişey yok sanırım şu aralar inci setimi arıyorum birde
Bende 23 temmuz geliniyimperde ve halıları saymıyorum onlar evi bekliyor çünkü.Bende inci setleri çok beğeniyorum normal seti kullanmayacağım için tercih etmedim hiç ama inciyi her zaman kullanırım eminim gelinliğimin resmini burda bir konuya eklemiştim sana konu ismini mail olarak gönderirim. Bazen insanı üzecek yorumlar geldiği için özellikle konu açmadım gelinlik için.Senin gelinliğin varmı fotoğrafı :26:
Gelinliğin güzel tatlım mutlulukla giyersin inşallah.Herkesin zevki farklı tabiki herkesin sevmesini bekleyemeyiz ama duygularını dile getirirken biraz daha kibar olamıyor insanlar nedense ben fotoğrafı bulamadım henüz bulduğumda yollarıkm sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?