Kızlar gynopol kullanalar soruu ??

Kızlar gynopol kullanan var mı yumurtalık büyütmek dışında adet düzenlemeye yardımcı oluyor mu ??
Benim adetlerim zaten düzenliydi, yumurtaların kaliteli olması için kullanıyordum.

Peki faydasını gördün mü canım
Geçen sene ara lekelenme oldum diye temmuz ayında doktora girmiştim. O önermişti. Yumurtalıklarım kistik görünümdeymiş. Adetlerim de gününü şaşmaz normalde, hep düzenlidir. Bi kez öyle olunca endişelenmiştim. Eczanede bulamamıştık, muadili olan gynositol kullandım 6 ay boyunca. Tabi o süre boyunca eşim de yoktu zaten, askerdeydi. Ocakta gynopole başladım tekrardan, bebek denemeye de devam ettik. Bu sefer de düzenli olan adetlerim şaşırdı hepten. Hatta geçen ay bat'tan 3 gün erken oldum. Erkene atmaya başladı. Cuma günü bat günümdü. 2 gün geciktim. Kasık ağrılarım var. 2 defa gebelik testi yaptım negatif. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenleri duydum, denedim. Aşağıya bırakıyorum. Kısacası gebe kaldıysam fayda etmiştir diyeceğim ama diyemiyorum. Hayırlı haberler alabilmek duasıyla...

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 248
Bakalım inşallah olur benim 1 ay oldu daha kullanmaya başlayalı ya çok sıkıntılı bir durum Allah isteyen herkese versin hemen

Bakalım inşallah olur benim 1 ay oldu daha kullanmaya başlayalı ya çok sıkıntılı bir durum Allah isteyen herkese versin hemen
Amiiin, Allah başta bu uğurda gönlü yorulmuş ve isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah, Allah aratmasın valla...

Malesef kırmızıları geldi yine. Bi umut yerleşme oluyordur da ondan testler negatif çıkıyor diye düşünüyordum. Çarşamba günü testi yenileyecektim, nasip olmadı. Kaç aydır kullanıyorum, bana bi faydası olmuyor demek ki inşallah size şifa olur.

Bence adete büyük faydası var. 1-6haziranda regliydim. 6gündür kullanıyorum ve dün tekrar adetim geldi ki normalde ilaçsız asla adet olamıyorum. bi etkisi var ama tam olarak çözemedim

Kızlar gynopol kullanan var mı yumurtalık büyütmek dışında adet düzenlemeye yardımcı oluyor mu ??
Merhaba canımm bende gynopol kullanıyorum etkisini gördünüz mü ne kadar kullandınız

Kuzum şöyle söylim düzenli kullandım 2. Ay hamileym şuan ama daha doktora falan gitmedim keseyi görmeden tam hamileym diyemiyorum
Oy maşallah canım inşallah keseyi de kendisini de kısa zamanda görürsün peki adet düzenini bozdun mu benim düzenli adetim vardır inan sancıdan kıvranıyorum ama hiçbir şey yok

3 Sene önce ilk tüp bebek yaptordıgımda vermişti doktor,sonra bırakmıştım geçen gün ilaçarımı düzenlerken buldum,baktım son kullanma tarihine 2 ay var bende ziyan olmasın diye kullanmaya başladım:)

Merhaba canımm bende gynopol kullanıyorum etkisini gördünüz mü ne kadar kullandınız
Kuzum şöyle söylim düzenli kullandım 2. Ay hamileym şuan ama daha doktora falan gitmedim keseyi görmeden tam hamileym diyemiyorum
Oy maşallah canım inşallah keseyi de kendisini de kısa zamanda görürsün peki adet düzenini bozdun mu benim düzenli adetim vardır inan sancıdan kıvranıyorum ama hiçbir şey yok
benim aksine düzeltti diyebilirim bozmadı kuzum

benim aksine düzeltti diyebilirim bozmadı kuzum
İnşAllah bende ters etki yapmaz kuzumm sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…